Skocz do zawartości

zamiast danych strony pojawiają się dane innej firmy

mercii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem laikiem więc proszę o wyrozumiałość.

Dodałem stonę do katalogu google. Po wpisaniu jej nazwy razem z .pl w googlach pojawia się strona firmy u której defakto wykupiłem serwer. Tzn ta firma korzysta z usług pewnie jakiegoś dużego dostawcy.

Stronę wyszukuje w google pojawiają sie dane innej firmy ale po wejściu w tego linka włańcza się moja strona.

Co może być nie tak.

Dla ułatwienia dodam że chodzi o stronę www.halsystem.pl

Tak na mój gust to na tej domenie jeszcze niedawno stał serwis, albo było przekierowanie na ten serwis komputerowy. Nowa strona jeszcze się nie zaindeksowała. Dodaj kilka linków do witryn, aby google mogło szybko przebiec po niej i zaindeksować ją jeszcze raz już z nową witryną.

Tak na mój gust to na tej domenie jeszcze niedawno stał serwis, albo było przekierowanie na ten serwis komputerowy. Nowa strona jeszcze się nie zaindeksowała. Dodaj kilka linków do witryn, aby google mogło szybko przebiec po niej i zaindeksować ją jeszcze raz już z nową witryną.

A jest możliwe aby właściciel tego serwisu komputerowego (u niego wykupiony został serwer i domena ) sam przekierowal moją strone najego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności