Skocz do zawartości

kopia storny

rozbik

Rekomendowane odpowiedzi

BAN na obie

FILTR na obie

BAN na jedna

Filtr na jedną

Nic sie nie stanie

Duplicat jest zly i nigdy nie prowadzi do dobrego, moze przyniesc same problemy jesli nie dzisiaj to w przyszlosci

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zrób przeekierowanie 301 ze wszystkich domen na tą właściwa i dodaj sitemapę tej domeny w narzędziach dla webmasterów.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Witam !!!

Mam pytanie dotyczace pewnej sytuacji otoz zajmuje sie strona pewnej firmy komputerowej.

Obecnie firma odeszla od tego kierunku i przekwalifikowala swoja branze na transport. Posiada stronę przygotowana tematycznie do transportu + jeszcze jakies info i male teksty dotyczace poprzednich uslug. Strona jest wypozycjonowana i dosc wysoko na lokalne frazy zwiazane z transportem. Obecnie wykupila takze kilka domen ok 6 zwiazanych z transportem (frazy w nazwie domeny) Moje pytanie brzmi.

1. Czy google nie potraktuje zwyklego przekierowanie w home.pl tych domen na katalog tej pierwszej trony jako kopie strony. Czyli duplikat ale pod inną domena. - te domeny zostaly przekierowane na katalog na koncie home.pl - nie stosowalem przekierowanie 301 chyba ze home.pl robi cos tym kierunku - nie znam sie;)

2. Co dalej czy pozycjonowac te domeny oddzielnie.. czy je tylko zglosci do indeksacji w google.. poprzez wpis do kilku katalogow tak aby google je widzialo...czy mam je jakos ze soba laczyc i kierowac na tę najstarsza domene... czy ilosc tych domen ma jazkies znaczenie.. ??

3. Strona jest na szablonie PHP fusion, ma ustawiony Tittle i slowa kluczowe. Czy mam pozycjonowac kazda z domen i podawac wszystkie slowa kluczowe z listy czy moze 2-3 slyszalem ze ilosc ma znaczenie i ze 2-3 są brane pod uwage podobnie jak kilkanascie piewszch slow z tytulu i tylko 255 znakow z opisu strony.

Ogolnie to co moglbym zrobic aby te domeny funkcjonowaly w gooogle.pl zgodnie z regulaminem i aby frazy umieszczone w ich nazwie pracowaly "na siebie " umacniajac tę JEDNĄ-główną witryne w sieci. Czy istnieje jakis sposob lub grupa dzialan.

Pozdrawiam i dzieki z gory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności