Skocz do zawartości

[Sprzedam] Bazy danych

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam do sprzedania bazy danych słowniki, sam kupiłem kiedyś na allegro ale do tej pory tego nie postawiłem, nie gwarantuje czy nie ma kopi w internecie. Nie mam pojęcia jak wygląda to wszystko po zainstalowaniu, od zakupu bazy nie były ruszane. Z tego co widzę jest jakiś skrypt do tych baz, wystarczy tylko podpiąć jakiś darmowy szablon i powinno być ok. Sprzedaję tylko jednej osobie. Kupiłem z myślą o postawieniu takiego portalu językowego(słowniki online, jakieś teksty edukacyjne, forum językowe, inne pierdoły), jednak głównym celem był site z google.

Cena do uzgodnienia(zaproponuj cenę, ewentualnie jakąś strona lub zadbany katalog), zainteresowanych zapraszam na gg: 5756005

kontakt:

gg:5756005

e-mail: bukmacherzyy[małpeczka]wp.pl

PW

W ostateczności mogę wystawić aukcje na allegro.

Oto lista słowników:

- słownik synonimów polski (14k)

- słownik synonimów angielski (64k)

- słownik angielsko - polski (38k)

- słownik niemiecko - polski (30k)

- słownik angielsko - czeski (450k)

- słownik angielski - esperanto (13k)

- słownik angielsko - walijski (27k)

- słownik polsko - holenderski (22k)

- słownik rosyjsko - polski (18k)

- słownik polsko - szwedzki (23k)

w nawiasie liczba rekordów w tysiącach.

@edit: literówka ;)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności