Skocz do zawartości

[Zlecę] Napisanie aplikacji internetowej do rozliczania podróży służbowych

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wstępny zarys projektu:

Aplikacja miala by dotyczyc rozliczania podrozy sluzbowych. Milaloby to byc przeznaczone np dla kilkudziesieciu pracownikow z kilku spolek ( firma w ktorej pracuje jest podzielona na spolke matke i spolki corki). Strona logowania. Tam delikwent sie loguje i :

wybiera opcje polecenie wyjazdu slubowego, ktore automatycznie sie wypenia jego danymi, pracownikowi pozostaje do wypelnienia data i cel, samochod, ewnetualnie zaliczka, jesli juz to zrobi to ten druczek ( pliczek) jest wysylany do jakiego kierownika ktory robi "tik" i zaznacza ze akcepuje lub nie. jesli kierownik zaakceptuje to pracownik otrzymuje potwierdzenie ze moze sobie jechac. Pracownik ma mmiec dostep do tego zawsze gdy skorzysta z internetu i tam ma zapisywac swoje wydatki ( beda pozycje wymienione np restauracja - to wpisuje tam hotel to wpisuje hotel itp zaznaczajac odpowiednio stawke VAT, ktora jest okreslona zgodnie z prawem np brak mozliwosci odliczenia VAT od paliwa wybiera " -" itp) pozniej te zapisane dane znowu sa wysylane do kierownika i ten znowu akceptuje albo nie ( porzcisk akceptuj/ popraw) no i znowu pracownik dostaje potwierdzenie lub do poprawki. Kiedy juz kierownik zaakceptuje to generuje sie plik ksiegowy na podstawie wydakow pracownika ( oparty na podstawie planu kont) ktory jest wysylany do np ksiegowej. i to cala filozofia ;)

Mam nadzieję, że mocno nie zakręciłem? ;)

Prosił bym o jakąś wstępną wycenę takiego "czegoś" oraz o przybliżony czas wykonania :) Jestem jak najbardziej poważny, więc i na poważne oferty czekam.

Kontakt: hubert@mev.com.pl

Pozdrawiam,

Hubert Margraf

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności