Skocz do zawartości

Pamiętnik Internetowy

lukas_jg

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu pojawił się w sieci nowy serwis www.pamietnik-internetowy.pl .

Główną różnicą między pamiętnikiem a blogiem jest to, że możemy go pisać tylko dla siebie. Nie trzeba nikomu pokazywać co się pisze. Jest również opcja aby prowadzić pamiętnik otwarty. Strona jak narazie w wersji BETA i jest stale rozwijana. Jednak już teraz każdy chętny, może się zarejestrować i pisać swój pamiętnik.

Pomysł stworzenia pamiętnika pojawił się już bardzo dawno. Jednak dopiero teraz postanowiłem się nim zająć. Stronę do stanu obecnego pisałem około 3 tygodni. Co jakiś czas poświęcałem mu kilka-kilkanaście minut. W całości pisany było od początku. Stworzony był głównie w celu spełnienia swojej pewnej wizji. Oczywiście było by mi miło gdyby mój pomysł spotkał się z przychylnością ludzi. Przecież to właśnie dla Nich go pisałem.

Pamiętnik będzie stale rozbudowywany o nowe funkcje. I co jakiś czas będę publikował listę dokonanych zmian. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to bardzo chętnie je przeczytam i przemyślę: lukasz@pamietnik-internetowy.pl

Pozdrawiam serdecznie,

Łukasz Podgórski

www.pamietnik-internetowy.pl

Proszę o ocenę :)

Co tu oceniać ?

- nic nowego nie wymyśliłeś. Blog WP i inne też może być całkiem prywatny;

- praktycznie nijak ma się ten projekt do tematyki SEO;

IMHO większość blogowiczów nie pisze dla siebie tylko dla większego grona odbiorców, a jak ktoś będzie chciał pisać całkiem prywatnie i tak tego nie będzie chciał robić "u kogoś" w internecie zwłaszcza w nieznanym {nie pod szyldem znanych portali} serwisie.

Podsumowując projekt skazany na porażkę...

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

- nic nowego nie wymyśliłeś. Blog WP i inne też może być całkiem prywatny;

Strona będzie się rozwijała ale nie chcę pisać o jej nowych funkcjach jeszcze(funkcje jakich nie mają blogi)

- praktycznie nijak ma się ten projekt do tematyki SEO;

Z tego co wiem to ten dział nie służy wyłącznie dla stron o tematyce SEO

Pozdrawiam i dziękuje za uznanie ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności