Skocz do zawartości

Do firm wysyłających ofety na pozycjonowanie.

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Nie żeby mi to imponowało, ale przeciwnika warto umiec ocenić. A tymczasem jest tak, że sobie marudziecie a kasę zgarnia kto inny

No niestety tak zawsze jest ze z tego naszego marudzenia nic nie wynika.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Nigdy nie zrozumiem takich odpowiedzi , skąd możesz wiedzieć ile kto zarabia w tym wątku ?

Przypuszczam i szacuję - oczywiście, że mogę sie mylić.

Ale jak masówki mają liczbę klientów liczoną w TYSIĄCACH i na każdym zarabiają KILKASET i więcej złotych to jakoś mi nie wychodzi żeby kilkuosobowe firmy w tej branży dawały rade mieć takie obroty i zyski :).

I tak chyba nic nie przebije tego:

# Wystrzegaj się firm SEO, konsultantów i agencji, które przysyłają nieoczekiwanie wiadomości e-mail.

O dziwo, my też dostajemy spam o treści:

,,Szanowni Państwo google.pl!

Odwiedziliśmy Państwa witrynę i stwierdziliśmy, że nie jest wymieniana w większości najważniejszych wyszukiwarek ani katalogów..."

Zalecamy równie sceptyczne podejście do nieoczekiwanej poczty na temat wyszukiwarek jak do spamu na temat ,,pigułek odchudzających w czasie snu" i zysków z przelewu funduszy obalonych dyktatorów.

Źródło cytatu: https://www.google.pl/support/webmasters/bi...py?answer=35291

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności