Skocz do zawartości

[quiz] Lubisz naszą klasę?

bober0

Rekomendowane odpowiedzi

giker przyznaje Ci rację... :)

Założenie portalu super... tylko czy ktoś kto po raz 30 loguje sie na naszej klasiema jeszcze w planach szukanie starych znajomych? No niestety....

I ogółem w tym miejscu kończy się popularność amerykańskich odpowiedników... ale nie w Polsce! W Polsce portal nabrał nowego, debilnego zastosowania :)

Najbardziej śmieszy mnie reakcja ludu po tym gdy właściciel n-k zaczął wprowadzać komercyjne opcje. Cos dał potem odebrał i od razu płacz i rozpacz! Jakby n-k była instytucją charytatywną...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Słyszałem (nie wiem czy to prawda) ale tego typu portale powstały także w innych krajach tylko dlaczego nie są tam tak popularne?
Michat, N-k jest kopią serwisów amerykańskich, które miały identyczne założenie. Z tą różnicą, że one nie zdobyły takiego sukcesu, jak polska wersja.

Odniosły sukces i to spory, ale po wprowadzeniu opłat zdechły powoli. To samo czeka NK nawet już nie chodzi o opłaty ty o to ze nie maj nic ciekawego do zaproponowani, nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności