Skocz do zawartości

Odzyskiwanie plików z kosza

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie sposób na odzyskiwanie plików z kosza w XP ale z poziomu konsoli, jest jakiś program (najlepiej systemowy) do tego?

Gostek, wykasował sobie pliki systemowe (do kosza) XP mu nie chodzi trzeba je jakos odzyskac.

Gostek jest anglojęzyczny, ja mu pomagam, więc mile widziany byłby link do opisu po angielsku ale

jesli znacie sposób a linka nie macie to też chętnie poproszę.

Plyta z XP i naprawianie systemu [R]

na 99% pomoze

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

na 99% pomoze

Dokładnie - nie ma co kombinować - tylko niech załatwi sobie płyte XP, w dzisiejszych czasach to kwestia pójścia do sąsiada :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

na 99% pomoze

Dokładnie - nie ma co kombinować - tylko niech załatwi sobie płyte XP, w dzisiejszych czasach to kwestia pójścia do sąsiada :)

Niektóre kraje są wyżej/niżej cywilizowane i nie każdy sąsiad ma XP :)

Dziwne to pliki systemowe że dały się wykasować, bo zazwyczaj są zablokowane tym że są otwarte przez procesy systemowe i kasować sie nie da. Choć zazwyczaj "eksperci" potrafią dokonywać cudu a im kto ma mniejszą wiedzę tym większych cudów dokonuje :)

Przykład z życia wzięty: kolega otworzył w dwóch oknach katalog z obrazkami , patrzy że w dwoch okna ma to samo to pomyślał że coś sie zdublowało. Kasuje więc zawartość jednego katalogu :) i BĘC :) NIespodzianka

Trudno powiedzieć czy naprawa systemu pomoże bo nie wiadomo jaki plik/pliki skasował czasami do poprawnej pracy systemu wymagane sa pliki które nie są w XP ale sa tak zintegrowane z systemem operacyjnym ze ich brak może powodować ze system nie wstanie. Jak nie sprawdzisz to si nie dowiesz.

Jak nie pomoze naprawianie to trzeba juz kombinować, bo jak plik jest w koszu to w sumie nie jest skasowany tylko przeniesiony do folderu recycled i tam go mozna znaleźć , nie wiem jak w vista ale w XP to chyba nazwy plików sa zmieniane na jakies numerki, trzeba by poszukać gdzie jest zapisane jaki plik to jaki plik.

Chyba że kosz był opróżniony wtedy trzeba szukać programu do odzyskiwania plików.

Tylko płytka WinXP i odzyskiwanie systemu - drugie z kolejności [R]

Chyba że wie dokładnie jaki plik skasował i z jakiego katalogu wtedy można uzywać innych sposobów. Bo w jaki sposób można przywrócić coś czego nie zna się nazwy i nie wie się gdzie było wcześniej?

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności