Skocz do zawartości

Nowa Strona, nowy temat...

MeskaStrona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, trafiłem tutaj za namową osoby, z którą właśnie rozpocząłem współpracę. Nazywam się Piotr i jestem współprowadzącym redaktorem portalu MeskaStrona.com. To stronka dla inteligentnych facetów, którzy chcą poczytać, co inni faceci robią po godzinach, lub w czasie godzin pracy. Więcej reklamy nie będzie, stronka broni się sama...:)

Zalogowałem się ponieważ jesteśmy (ja i mój współredaktor) właśnie w trakcie rozmów o zmianie szaty graficznej portalu i właśnie polecono nam to forum jako miejsce, w którym dowiemy się wszystkiego na temat optymalizacji naszej stronki. Nie chcemy przecież zmieniać grafy, bez porządnego opracowania koncepcji budowy strony...

pozdrawiam wszystkich...

Męska Strona... Męski świat...

Cześć

Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce.

Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! :)

1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum.

2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki.

3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze.

4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów

5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem.

To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek

Pozdrawiam i miłej lektury.

kadzielawski:

Co do zapoznawania się z tematami, to jasna sprawa, że nie będziemy łamać zasad i w miarę starać się, aby nie robić głupot żadnych, jednak zaglądając tutaj bardziej liczę na fachową pomoc i porady (niekoniecznie za darmo), niż na samokształcenie, gdyż już teraz brakuje mi czasu na cokolwiek (nawet poczytać książek nie mogę, bo zasypiam na stojąco)

tak więc zwracam się od razu z zapytaniem do moderatorów: czy założyć mam oddzielny wątek w innym dziale i tam poprosić o analizę i pomoc?

k3rn3l:

a pifko będzie dla wszystkich (oczywiście za darmo) podczas pierwszej imprezy integracyjnej dla przyjaciół i partnerów MeskiejStrony, która odbędzie się w jakimś fajnym miejscu... niestety brak jeszcze dokładnego terminu:)

pozdrawiam

p

Cześć... Stronka dla inteligentnych niestety nie wygląda :/ ;)

może i zbyt zmęczony jestem, ale jeśli to nie żart i naprawdę uważasz, że nie jest to strona dla inteligentnych facetów, to uzasadnij proszę...

no chyba, że za inteligentnych uważasz astrofizyków, matematyków i filozofów. A i tak, zdziwiłbyś się ilu z nich lubi poszaleć na quadach, albo pojeździć szybko autem...

p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności