Skocz do zawartości

zmiany "Ogłoszenia i zlecenia"

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Noo - Mion - własnie o te ogłoszenia niejakiego brtosza mi chodziło, ale nie chciałem głosno mówić, bo i po co !!!

Dzięki za rekację administracj :]

A co do podawania danych kontaktowych - chyba dobrze sie przedstawić, bo przecież to chyba jedna z najwazniejszych części ogłoszenia ;)

Jakby tak nie było miałbys zamiast powaznego ogłoszenia, setke topiców z pdoanym nr GG do jakiegoś 12 letniego dziecka neo :tancze:

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Noo - Mion - własnie o te ogłoszenia niejakiego brtosza mi chodziło, ale nie chciałem głosno mówić, bo i po co :D
Co z tego, że jest nowy regulamin jak i tak go nie przestrzega, a moderatorzy na to nie reagują....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

moderatorzy na to nie reagują....

Po kilkunastu godzinach pracy oczy juz nie sa takie bystre i latwo cos przeoczyc. Od tego wlasnie jest opcja raportuj . Widzisz lewe ogloszenie- zaraportuj a na bank bedzie wywalone :)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 3 tygodnie później...
bo tak na dobrą sprawę jak ktoś sobie skopiuje parę razy ofertę swoją czy firmy to nie jest jeszcze takie straszne jak tego typu bezsensowne śmiecenie linkami z ref
Nie widzę wielkiej różnicy pomiędzy takimi postami, oba rodzaje nadają się do kosza. Powielający ogłoszenia można nawet uznać za gorszych bo przysparzają więcej pracy moderatorom :dirol: , zwłaszcza tacy zakładający nowe konta żeby tylko wcisnąć jedno ogłoszenie więcej.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności