Skocz do zawartości

Komu potrzebne jest zaplecze

comzit

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak są różne podejścia do zaplecza. Jedni piszą, że:

Przy okazji warto zauwazyc, ze zaplecze samo w sobie nie ma zadnej wartosci
a inni:
Postaw sobie zaplecze, które nie dość że nie będzie dla Ciebie obciążeniem finansowym to w dodatku przysporzy Ci pieniędzy. Pozycjonuj zaplecze ale z sensowną treścią tematyczną i zainstaluj na zapleczu np. reklamy AdSense. Tez będzie adekwatne powiedzenie czas to pieniądz, ale inaczej

A więc jednak samo w sobie też może mieć wartość.

Ja nie neguję sensu posiadania zaplecza a jedynie nie podoba mi się pewien owczy pęd do jego posiadania przez każdego. Bez zaplecza też można wypozycjonować stronę i to mniejszym nakładem sił i środków niż tworząc zaplecze.

Sprzedajesz, bo ci się nie opłaca ciągnąć tego dalej czy zmieniasz branże?

zakaz prowadzenia działalnosci konkurencyjnej.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przed wakacjami były dwa rodzaje zaplecza

- zaplecze wspomagające pozycjonowanie stron - SPZ

- zaplecze robione do systemów wymiany linków - SPS

Teraz już ta granica się zaciera , Google wycina SOFT'y a zostawia "prawie" wartościowe rzeczy co mogę osobiście potwierdzić po stronach jakie dochodzą do e-Weblink.com, co nie znaczy ze nikt już nie stawia wiki czy opisów GG , tez są stawiane ale w duzo mniejszej ilości , obecnie poziom budowy zaplecza podniusł się i to do takiego ze niekiedy jest lepszy od pozycjonowanej strony klienta niestety sami rozumiecie ze przykładów wam nie mogę pokazać .

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności