Skocz do zawartości

2 x P.Page | tematyka: slub, wesele i pochodne

tom_net

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zapraszam do dodawania wpisów na moje nowe twory tematyczne.

Tematyka: ślub, wesele i podobne.

1. Porady ślubne - PR=5, spis firm + inne artykuły tematyczne, min. 1000 znaków, 1 link na 700 znaków

2. Spis firm ślubnych - PR=2, spis firm, min. 1000 znaków, 1 link na 700 znaków

Oba moderowane, w trakcie linkowania na frazy tematyczne.

Możliwość wykupienia linków w sidebarze, szczegóły na stronach.

Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

Tomek

1. Porady ślubne - PR=5
Tylko, że ten PR5 jest zwykły błąd G, np. https://www.google.com/search?q=link%3Awww.ofon.pl, niedługo będzie PR1 albo PR2

Nie błąd, tylko jak słusznie zauważył MKS, domena po serwisie.

Linkuję ją po kilkadziesiąt porządnych katalogów dziennie, więc może nie będzie aż takiego spadku ;-).

Ale co najmniej domena taka mocna, ze na title jest na poz 22 :)

dokładnie na 14 ;-)

Na tagi też nieźle stoi:

firmy ślubne 13 miejsce

targi ślubne Warszawa6 i 7 miejsce

rodzynek:

spis firm ślubnych 2 moje serwisy na 1 i 4 pozycji :-D

EDIT: Pierwsze 4 osoby, które napiszą 20 artykułów* o tematyce ślub lub wesele dostanie link** na 30 dni na ofon.pl lub agrofurman.pl. Możliwość dłuższej współpracy. Proszę pisać na admin@ofon.pl lub admin@agrofurman.pl

*min. 1000 znaków, max. 1link/700znaków, unikalne

** w miejscu "Miejsce na Twoją reklamę 1/2"

rodzynek:

spis firm ślubnych 2 moje serwisy na 1 i 4 pozycji :-D

z tej frazy pożytku mieć nie będziesz:) Nawet nie wiedziałem, że mam w niej top2. A tak w ogóle to w przypadku zaplecza top nie jest najistotniejsze, ale to tylko takie moje skromne zdanie.

Jeżeli chodzi o tematykę śłubną to www.kamp-brown-wedding.com . Link u mnie w stopce topika. Zapraszam do wpisów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności