Skocz do zawartości

analiza www.technilift.pl

induss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

mam pytanko czy mógłby ktoś przeanalizować moją stronkę

tj. dlaczego moj pagerank wynosi 0 ??

mam do strony ponad 100 linków na google, stronka jak sie wyadaje ma

właściwą budowę pod względem indeksowania, moja strona jest codziennie

odwiedzana przez robota z google,

więc dlaczego taki niski page rank ?

dlaczego tez moja strona ma słabą pozycję pod hasłem

wózek paletowy

na google

adresik strony to

www.technilift.pl

pozdrawiam

indus

MSN widzi 28 linków, w google nie załapałeś się nawet na aktualizację linków, a co dopiero na aktualizację PR. ( jak ty znalazłeś ta 100wkę ? )

W title nie masz słowa wózek paletowy, w kilku anchorach jakie widziałem też jej nie było, więc skąd ta pozycja miałaby być?

Zbieraj linki dalej (z sajtów o wysokim PR jeśli ci zależy na PR i powerze) i cierpliwie czekaj na efekty

pozdrawiam

101k

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

No

dobra popieprzylem łacznie mam 108 linków na pagerank

link popularity checker.

Dobra wprowadziłem kilka zmian, czy teraz bedzie lepiej ?

co więcej mogę zrobić z samą stroną ?

Czy ma to znaczenie ze w keyword-density-analyzer

nie widzi mi polskich znaków i zamiast wózek mam

słowo "zek" ?

zła strona kodowa ?

prosze o pomoc

indus

induss napisał(a):
chodzi mi tylko o analize tego co robię źle

SPAM jest ZŁY.

Rada: Usuń ten ekran wstępny wraz z ukrytym tekstem.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

induss napisał(a):
chodzi mi tylko o analize tego co robię źle umieściłem wszystko zgodnie

ze wskazówkami (tak mi sie wydaje) dlatego prosze o pomoc,

i ew. wyjasnienie co jest ok a co zle.

A co to za tekścik w kolorze tła :?: :evil:

Rafal napisał(a):
SPAM jest ZŁY.

Rada: Usuń ten ekran wstępny wraz z ukrytym tekstem.

Ten tekst jest też na podstronach :!: Nieładnie...

A pomijając spam który jest mało ważny to na dodatek nic ci nie pomoże w pozycjonowaniu więć możesz go spokojnie usunąć

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

kill bill napisał(a):
A pomijając spam który jest mało ważny...

Panie moderatorze, a od kiedy to spam jest mało ważny?? Według mnie spam jest na tyle ważny, że należy z nim walczyć lub przynajmniej uświadamiać niektórych właścicieli stron co mają w kodzie.

Pozdrawiam

rpnet

101krecikow napisał(a):
rzekł spec od lightowych altów :)

ale co prawda to prawda

Pewnie mowisz o altanach... - 4 alty, to jeszcze nie spam, tymbardziej, ze jest to informacja dla odwiedzających co można znaleźć w ofercie. Zresztą tak, czy inaczej google meta pokazuje w wynikach szukania... :)

Przechodzę na PW, bo to miała być ocena innej stronki :)

wg mnie powinienieś zrobic uczciwą mapę strony dla roobota pod tym fleshem a nie jakieś l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l l

po której bedzie mógl robot nawigowac bo jak na razie to masz tylko wejścia do artykułów i tyle, żadnego innego linkowania wewnętrznego u ciebie nie ma, zrób mapę, podłącz ją na każdej stronie i będzie dobrze bo to jest kiepskie https://tinyurl.com/d4uds a linki tu https://tinyurl.com/7o6pq są w javascript

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

odpowiadam w wątku, nie na prv

Cytat
rzekł spec od lightowych altów

alt od alternative, czyli alternatywa dla tych, którzy nie wyświetlają obrazków. jeśli zwracasz uwagę panu moderatorowi, to trza być czystym jak łza :), pokaż mi sens altów, które masz na stronie głównej altanek

P.S. Sens w3c'owy i "seoetykietowy", nie onetowy :)

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

101krecikow napisał(a):
odpowiadam w wątku, nie na prv
  Cytat
rzekł spec od lightowych altów

alt od alternative, czyli alternatywa dla tych, którzy nie wyświetlają obrazków. jeśli zwracasz uwagę panu moderatorowi, to trza być czystym jak łza :), pokaż mi sens altów, które masz na stronie głównej altanek

P.S. Sens w3c'owy i "seoetykietowy", nie onetowy :)

Rozumiem, że jesteś prawnikiem Pana moderatora :) . Sens jest czysto informacyjny, jak już wcześniej pisałem. Mogę je usunąć a i tak to nic nie zmieni... Jakbyś nie zauważył strona nie jest zgodna ze standardem, więc gdzie tu się doszukiwać W3C i po co. Owszem można to spokojnie przerobić, ale trzeba mieć czas (strona działa i niech tak to pozostanie). Jeżeli chodzi o sens "seoetykietowy"... to tak jak już wcześniej to napisałem - nawet ja te 4 alty zlikwiduję to co z tego??

Tak jak pisałem wcześniej - masz uwagi pisz na PW, bo ten wątek nie dotyczy mojej oceny.

Pozdrawiam

rpnet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności