Skocz do zawartości

Sk......y z Interii

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

ano wziąłem do pozycjonowania stronke dowaliłem mocnych linków bo konkurencja duża czekam 2gi tydzień i wielkie zero nic nie zamajtało nawet w 500 tce patrze w statsy zero robocików z googla sprawdzam gdzie jest hostowana strona ........ o k..... mać Interia :evil: zaczynam sie naprawde na serio zastanawiać czy jakoś nie skopać im (_!_) na drodze prawnej bo chyba oni rzeczywiście blokują roboty i to nawet na ich niby profesjonalnym hostingu (tylko jak im to blokowanie udowodnić) :twisted: a może by tak jakaś wspólna akcja informująca o "przekrętach" interii ?? bo zieloni w temacie bedą dalej im wstawiac kase za hosting

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wydaje mi się, że ta strona jest na płatnym hostingu i... chyba nie w domenie w.interia.pl, przynajmniej tak wywnioskowałem z tekstu.

Myle się?

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Myle się?

nie mylisz sie to w pełni opłacone komercyjne konto nie żadna darmocha i to jest najgorzej wqrzające bo klienci nabijaja im kase a interia w/g mnie nabija ich w butelke :evil:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ano, nabija. Widocznie im na tym nie zależy. Ciekawe czy nastąpiła jakaś refundacja dla tych, którzy mieli płatne konta w subdomenie w.interia.pl.

Ale wracając do tematu, to gdzieś, na jakimś forum (może nawet tutaj) widziałem posta na podobny temat, że administrator zablokował robota google, bo zżerał za dużo zasobów serwera...

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

to nawet nie masz co się wysilać bo jest zbanowana przez google

o cholera :shock: a wlasnie sie zastanawialem czy to google jest takie sprytne ze mi wyindeksowalo wszystkie moje lipne stronki robione w celach tesowych

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Też miałem konto testowe na innteri i roboty nie indexowały stron. Dl a tego zrezygnowałem. Wole troche zapłacić i mieć dostęp do wszystkiego

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

zaloz sobie domenke na konto

o to chodzi, że domena jest :evil: i dla porównania pozycjonuje dwie strony z jednakowym powerem mniej więcej ta z innego konta niz na serwach interii po 5 dniach wskoczyła i trzyma sie w pierwszej 15nastce wyników a ta z interii nawet nie zamajtała mi sie w wynikach pierwszej 600 :evil: i co Wy na to ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności