Skocz do zawartości

[projekt] SeoBzdet.pl - Dodawarka Presell Pages

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

chciałbym Wam zaprezentować dodawarkę do katalogów tpu Presell Pages.

Nie jest to zwykła dodawarka. Przedewszystkim dlatego, iż wszystkie katalogi do których dodawane są artykuły są moją własnością. Każdy katalog będzie rozwijał się naturalnie, tak jak zwyczajny, normalny blog.

SeoBzdet.pl - system, który z założenia ma być płatny. Założyliśmy jednak że wszystko jest do obgadania, do zmian etc. Wszystko zależy od Was, drodzy potencjalni użytkownicy. To nas pierwszy projekt, co z pewnością widać. Wiele niedokładności, oparty o marzenia...

Chcielibyśmy stworzyć bazę naprawdę dobrych, wartościowych katalogów presell pages, które faktycznie będą dawać kopa stronom do których będą prowadziły linki z katalogów. Mamy pewien plan rozwoju systemy, oraz do każdego bloga z osobna przyporządkowany schemat, na którym będziemy opierać jego promocję.

W bazie mamy na razie 86 katalogów typu presell pages.

Przez pierwszy miesiąc działania systemu rejestracja jest darmowa, dlatego zapraszamy każdego serdecznie do sprawdzenia naszego systemu. Obowiązujemy się linkować i promować nasze blogi, obowiązujemy się również do wycinania wszelkich artykułów spamowych... Typowych spamów, których jest ponad 5 kopii w naszej sieci. Rozumiemy, że i tak nie zadbamy o unikalny content, bo każdy będzie miał wgląd do swoich artykułów i po opublikowaniu może je kopiować itp, dlatego nie będziemy walczyć z wiatrakami po prostu.

Blogi nie są podpięte do żadnych swl, prawdopodobnie nie będą. Piszę prawdopodobnie, ponieważ, jeżeli zdecydujemy, że nie jesteśmy w stanie sprostać wymaganiom i liczbie artykułów jakie dodajecie, będziemy musieli zadbać o stałe linki.

Jeżeli będziemy korzystać to tylko z systemu LinkMe i maksymalnie wstawimy 5 linków na każdego bloga.

No.. to by było na tyle.

System nie powala na nogi, ale myślę, że może pomóc Wam w promocji.

Jest to oczywiście werja beta i będziemy ją ciągle ulepszać.

Staram się czuwać nad wszystkim najlepiej jak tylko mogę, ale wiadomo... jestem jeszcze mały dzieciak z prowincji;)

Jeżeli projekt będzie cieszył się zainteresowaniem wprowadzimy opłaty za korzystanie z systemu oraz podepniemy go pod mecenat jednej z zaprzyjaźnionych firm.

Pozdrawiam,

P S

wszelkie uwagi proszę pisać w tym temacie. Wszystkie sprawy związane z seobzdetem proszę załatwiać w tym temacie;)

mail:

michal@e-wp.pl

kontakt@seobzdet.pl

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Witam ;-)

Pomysł jest bardzo dobry, mam nadzieję że okaże się również skuteczny, a projekt nie zostanie porzucony ;-)

Zajerestrowałem się 2 lub 3dni temu, nie zostałem jeszcze zaakceptowany, a chętnie potestowałbym system ;-)

Mógłbym prosić o jakąś przyspieszoną akceptację ?

Pozdrawiam.

nie to nie jest ten zajebi... pomysł, niestety muszę was rozczarować.

to coś w rodzaju półproduktu, który jest swojego rodzaju sprawdzeniem pewnych zachowań ludzi i wyszukiwarek przy okazji;)

a akceptuję konta codziennie, jeżeli coś nie działa proszę śmiało pisać mail ;-)

Każdy ma coś takiego na swoim podwórku tylko, że zapełnia to unikalną treścią.

zdaję sobie z tego sprawę, jednak nie każdy początkujący ma możliwość stworzenia sobie czegoś takiego, zarówno nie każda mała firma może pozwolić sobie na utrzymywanie i taką opiekę nad katalogami.

system będzie się rozwijał, w połowie listopada zostanie dostawionych kilkadziesiąt katalogów.

obecnie zaczynam linkowanie blogów, więc powoli będą zyskiwać jakąś moc.

jeżeli ktoś chce pisać coś w rodzaju:

Niesamowity design.

Unikalny pomysł.

Genialny biznes

to od razu mowię, że tego typu posty będę ignorował. nie chcę tego typu "oświecania" mnie.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

ale cenę to macie wygórowana, szczerz to nie wiem za co w sumie takie duże pieniądze.

Co się stanie jak jakiś katalog dostanie bana, a będę tam moje precle?

Przerzucacie je dalej?

po pierwsze, katalog nie ma szans dostać bana, ponieważ zachowana jest struktura x postów bez linków na x-5postów z linkami.

czyli przykładowo w jednym katalogu jest 2 posty z linkami a 7 bez linków.

jeżeli jednak zauważymy obniżenie wartości linka na stronie, ban czy cokolwiek takiego, baza jest przeniesiona na inną domenę, na innym serwerze z innym ip, zostanie zmieniony szablon bloga i blog leci do indeksacji.

p s

utrzymanie takiego systemu jest bardzo kosztowne. uwierz mi...

jeżeli nie wierzysz, sam go stwórz;)

po pierwsze, katalog nie ma szans dostać bana, ponieważ zachowana jest struktura x postów bez linków na x-5postów z linkami.

czyli przykładowo w jednym katalogu jest 2 posty z linkami a 7 bez linków.

jeżeli jednak zauważymy obniżenie wartości linka na stronie, ban czy cokolwiek takiego, baza jest przeniesiona na inną domenę, na innym serwerze z innym ip, zostanie zmieniony szablon bloga i blog leci do indeksacji.

p s

utrzymanie takiego systemu jest bardzo kosztowne. uwierz mi...

jeżeli nie wierzysz, sam go stwórz;)

OK, z tym ze nie mam takiej potrzeby aby go mieć (zarabiać na tym). NO życzę jak najlepiej ale rożnie bywa z nowymi systemami seo i ich trwaniem.

będziesz wiedział gdzie umieścisz, przecież pisałem, że po dodaniu artykułu dostajesz linka do niego w konkretnym blogu.

po to masz miesiąc darmowej rejestracji na sprawdzenie, aby wiedzieć jak to wygląda;)

blogi będą rozwijały się jak normalne strony...

myślę, że z czasem seobzdet.pl zyska zaufanie i zacznie się prężniej rozwijać.

To chyba jakis zart.. Jesli chcesz swiadczyc usluge na wysokim poziomie, nadaj projektowi odrobine powagi. Wymagasz miesiecznie 300 zeta a sam okreslasz projekt jako "bzdet". W tym przypadku nazwa domeny ma znaczenie. I ten link w stopce z refem do hostingu... Sorki za opinie, ale powinienes sie wstydzic upubliczniajac taki "twór" !!!

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

SeoBzdet.pl - system, który z założenia ma być płatny. Założyliśmy jednak że wszystko jest do obgadania, do zmian etc. Wszystko zależy od Was, drodzy potencjalni użytkownicy. To nas pierwszy projekt, co z pewnością widać. Wiele niedokładności, oparty o marzenia...

Witam.

Wielki szacunek za komercjalizacje wlasnych precli to lepsze niz wprowadzenie platnosci sms.

Ja jestem za, tym bardziej ze stronka ma Site az 8 i to przemawia za !!! .

Templatka jest poprostu zajefajna taka ze nie da sie ja zapomniec i w dodatku za 300 na miecha to przeciez rewelacja.

A moze ktos pamieta o czyms takim jak Article Submitter zupelnie za Free :pytajnik:;) gdzie mamy mase precli i katalogow od PR 0 do PR 6

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności