Skocz do zawartości

Nowe forum. Nagrody za aktywność, warto :)

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.nasze-forum.net - 10 najaktywniejszych osób wygrywa pendrive'y 4gb Kingston

Szczegóły konkursu na forum, od siebie jeszcze dodam, że pozycjonerzy mają jeszcze inną korzyść z pisania na forum,

w przeciwieństwie do wszelkich for phpbb2 by przemo, moje jest na phpbb3 + seo mod, co za tym idzie linki w stopkach nie mają

atrybutów nofollow, zezwalam na posiadanie 3 linków w stopce (byle nie do konkurencyjnego forum) :) także jak ktoś ma ochotę

trochę popisać, przy okazji zdobyć linki to zapraszam.

Jeszcze co do nagród, nie oferuje laptopów jak ktoś już tu, tylko skromne prezenty, ale ręczę, że zwycięzcy je otrzymają :(

A teraz czekam na krytykę ;)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Konkurs trwa do 31 stycznia 2009 roku do godziny 20:00.

10 osób z największą ilością napisanych postów do tego czasu otrzyma PenDrive Kingston 4GB:

Nie za długo? ;)

Jeszcze co do nagród, nie oferuje laptopów jak ktoś już tu, tylko skromne prezenty, ale ręczę, że zwycięzcy je otrzymają

haha :)

• 2 tygodnie później...

Jak na razie forum idzie wyśmienicie, i nikt z zarejestrowanych użytkowników nie narzeka na tło :)

A co powinienem jak co drugie forum zrobić szaro - zielone? Nie dziękuję, dość tej nudy :)

Ja nie kumam o co Wam chodzi :jezyk1: Wiem co to oczojebność ale nie wydaje mi się, żeby to występowało na moim forum, zwykły pomarańcz z bajerkami, czy was nie kole w oczy tylko layout pokroju forumnasze.net? :jezyk1:

to ja bym na twoim miejscu zamiast konkursu dał 1 grosz za jeden post

płatne przy 100 postach

sadze że byś miał największe forum w polsce ale chyba byś sie nie wypłacił :)

powodzenie

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

• 1 rok później...

Może jego użytkownikom przypadły do gustu takie kolory?? Wyraźnie napisał co myśli o zmianie kolorów:

Ja nie kumam o co Wam chodzi jezyk1.GIF Wiem co to oczojebność ale nie wydaje mi się, żeby to występowało na moim forum, zwykły pomarańcz z bajerkami, czy was nie kole w oczy tylko layout pokroju forumnasze.net? jezyk1.GIF

po jasną cholere adkontekst ? nie lepiej dać sobie spokój z reklamami na rozruchu ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności