Skocz do zawartości

top-3.pl - hybrydowy katalog stron

General_Depet

Rekomendowane odpowiedzi

top-3.pl - bądź na podium - napisz unikalny artykuł

max. 3 kategorie; min. 1000 znaków; 1 link we wstępie + 2 linki w rozwinięciu; tylko unikalne teksty; powiadamianie mailem o dodaniu; moderowany; link zwrotny nieobowiązkowy

top-3.pl - bądź na podium - dodaj swoją stronę

max. 3 kategorie; max. 3 linki anchor text w opisie; moderowany; link zwrotny nieobowiązkowy

Pierwotnie miał to być tylko precel ale stwierdziłem że fajnie byłoby pokazać ludziom jakie cuda można wyczarować na nowym skrypcie otwarty mini v2.0. Nowe wpisy w preclu są dodatkowo puszczane przez parser RSS w tradycyjnym katalogu co powinno z czasem przyspieszyć indeksacje.

Wszelkie uwagi, propozycje proszę pisać w tym wątku - katalogi są świeże stąd gdzieniegdzie może jeszcze zdarzyć się jakiś błąd.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

spróbuj tak zrobić aby katalog i WP wisiały na jednej domenie i miały wspólną skórkę a ze strony głównej żeby był dostęp do obu skryptów.

Pejto.pl !!!

A przy okazji - ten baner gugla aż boli w topie !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wiesz co nawet początkowo o tym myślałem ale stwierdziłem że szkoda czasu - zaplecze to zaplecze i nic więcej :)

co do pejto.pl - super to zrobiłeś prawie w ogóle nie widać że to na wordpress - gratuluje wytrwałości i pomysłowości

co do baneru googla to nie bardzo wiem o co chodzi :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności