Skocz do zawartości

Wtyczka do WP

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogę nigdzie znaleźć czegoś takiego, wtyczki do wysyłania maili do użytkowników zarejestrowanych na blogu?

Jest coś takiego? Pewnie jest, ale jak się nazywa?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Ok, dzięki o to chodziło, szukam jeszcze jednej, zabezpieczenie rejestracji, najlepiej jakieś dodawanie, znalazłem raz-captcha,

ale jest to beznadziejne.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

W zakładce publikuj:

* Wpis * Strona * Link * Email

Dzięki, za wtyczki, znalazłem to co chciałem.

Mar.

• 2 tygodnie później...

Poszukuję jeszcze jednej wtyczki, na pewno taka istnieje bo widziałem w kilku preclach.

A mianowicie, chciałby, aby skrypt wysyłał maila do autora wpisu w zależności od statusu,

Przykład zmieniam na nieopublikowany -> mail -> odrzucono,

daję opublikowany -> mail -> dodano wpis.

Mar.

Masz może tą wtyczkę u siebie, ponieważ z wyżej wymienionej strony nie można jej pobrać,

na stronie weblogtoolscollection.com jest, ale inna.

Mar.

Ja też bym prosił o jakiegoś działającego linka do wyżej wymienionej wtyczki bo w necie o niej piszą ale nigdzie jej znaleźć nie można...

...dotychczas używałem Notify Authors autorstwa Martin Laine ale niestety posiada ona tylko powiadomienie o dodaniu...

...skoro dysuksja zawęża się do wtyczek przydatnych w preclach to podepnę się z pytaniem czy znacie jakąś wtyczkę podliczającą na bieżąco ilość wpisanych znaków w textarea ? Jest co prawda dostępna wtyczka lepcharcount ale działa w sposób półautomatyczny (trzeba kliknąć żeby podliczyło) a i licznik znajduje się z dala od textarea...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

A macie może taką wtyczkę dzięki której zarejestrowany user może utworzyć sobie swój bardziej rozbudowany profil a mianowicie dodować zdjęcia jakieś informacje o sobie, może jakiś filmik itp :soczek:

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

• 3 tygodnie później...

@d4b, w nowych Wordpressach, jest już bardzo rozbudowany profil, możesz też wypróbować ten plugin, dodaje zdjęcie do profilu.

Zapytam, może ktoś poleci coś konkretnego, poszukuję plugin do oceniania wpisów,

ale taki by nie działał na zasadzie IP, tylko opierał się na konkretnym użytkownikowi,

tzn, że dany użytkownik może oddać tylko jeden głos na konkretny artykuł.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności