Skocz do zawartości

Jak wykorzystać FSB? sposoby linkowania podczas FSB

klimek2008

Rekomendowane odpowiedzi

Podlinkować ale ostrożnie. Jak przedobrzysz to wpakujesz się w filtr, a jak podlinkujesz zbyt słabo to nie utrzymasz pozycji.

a jak nic nie zrobisz to czekaj długo i cierpliwie sama wskoczy do topu;)

- tak mi powiedział jeden kolega z forum;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

a jak nic nie zrobisz to czekaj długo i cierpliwie sama wskoczy do topu;)

- tak mi powiedział jeden kolega z forum;)

To fajnych masz kolegów,

też bym tak chciał nic nie robić, a strony same będą wskakiwać do topu.

Co do pytania, linkować dalej tak samo, nawet można trochę mocniej, ale oczywiście bez szaleństw.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

No oki, podlinkuje troszke mocnie ale ostroznie. Tylko hmm kazdy ma swoja definicje ostroznie... Wedlug Was jak to sie kszatltuje na ilosc linkow dodawanych dziennie/tydzien/miesiac. Np raz na tydzien 1 mocny, pare stalych i parenascie dynamicznych... No i nie wiem czy to nie za duzo albo czy nie za mało. Jak uwazacie?

No oki, podlinkuje troszke mocnie ale ostroznie. Tylko hmm kazdy ma swoja definicje ostroznie... Wedlug Was jak to sie kszatltuje na ilosc linkow dodawanych dziennie/tydzien/miesiac. Np raz na tydzien 1 mocny, pare stalych i parenascie dynamicznych... No i nie wiem czy to nie za duzo albo czy nie za mało. Jak uwazacie?

Pewności nie ma nigdy, ale wygląda to racjonalnie

Meham

Nowa strona dostaje FSB żeby mieć szanse zaistnieć. Jakie działania należy wówczas podjąć podlinkować ją mocniej, zostawić tak jak jest, podlinkować wtedy mocniej podstrony czy może główną... Inne sposoby?

Ja zawsze zaczynam od preclowania , precle dają prawie "wieczne" linki

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności