Skocz do zawartości

Wyszukiwarka MP3

Helid

Rekomendowane odpowiedzi

A co z tym katalogowaniem i pingowaniem, ma sens?

Oczywiście ,że ma sens. Ale z pingowaniem bym uważał.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Można wiedzieć dlaczego?

Jak na razie zrobiłem wczoraj jeden ping za pomocą programu Ping SEO Master i google zindeksowało 3 podstrony dalej, ale czy to na pewno jego zasługa pewien nie jestem.

Słyszałem pogłoski, iż ostatnio google ma zabezpieczenia przeciw katalogom i to bardziej szkodzi, więc wole uważać :D.

Pingowanie pomaga w indeksacji. Tylko nie można przesadzać. Niektórzy pingują co minutę - ja nie polecam takiej częstotliwości.

Słyszałem pogłoski, iż ostatnio google ma zabezpieczenia przeciw katalogom i to bardziej szkodzi, więc wole uważać

Systematyczne i naturalne dodawanie do katalogów nigdy nie zaszkodziło. Do dziś na łatwe frazy można dostać się do top10 dzięki katalogom.

Gdyby faktycznie katalogowanie szkodziło to jeszcze dziś wrzucam konkurencje przede mną do addera :D

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

A masz adderka? Może się dogadamy :).

Na razie wiem, że opłaca się do wp katalogu.

Owszem, wyszukiwarki MP3 są legalne i dochodowe :D

Ja potrzebuje głównie pozycje pod mp3 i darmowe mp3, bo daje to ok. 5k wejść dziennie w top 5. Zyski wtedy z dobrze ustawionego adsense wynoszą powyżej 2k miesiąc.

Więc jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to śmiało...

wyszukiwarki MP3 są legalne

...

Hello,

It has come to our attention that there is a large amount of copyrighted material inside or linked from your account. As this is a violation of both copyright law and our terms of service, your account has been suspended.

Jakby wszystko było super i fajnie to by mnie nie wywalili z serwera za legalne treści :D.

Pingowanie ma sens jeśli na stronie (podstronie) pingowanej jest zamieszczony link do kanałów RSS i innych plików w strukturze XML. W przeciwnym wypadku nie ma po co pingować, gdyż agregaty przyjmują dane w wspomnianej formie.

Odnośnie wyszukiwarek MP3, to miałem kilka takich cudactw i wszystkie dostały od Google banana. Jak nie Google, to wrzuta zablokuje IP lub domenę - wystarczy, że będzie jedno zgłoszenie.

Pingowanie ma sens jeśli na stronie (podstronie) pingowanej jest zamieszczony link do kanałów RSS i innych plików w strukturze XML. W przeciwnym wypadku nie ma po co pingować, gdyż agregaty przyjmują dane w wspomnianej formie.

Odnośnie wyszukiwarek MP3, to miałem kilka takich cudactw i wszystkie dostały od Google banana. Jak nie Google, to wrzuta zablokuje IP lub domenę - wystarczy, że będzie jedno zgłoszenie.

Czy nie pisałem wyżej, iż to autorski skrypt?

Dodałem coś co zwie się proxy - jeśli wiesz co mam na myśli. Wrzuta mnie nie zbanuje, to samo google.

Bo to nie gotowiec, czyli nie identyczny conntect.

Dodam też, że mam 8 źródeł docelowych.

A sitemap.xml się liczy? Bo jak co mogę dopisać generowane wyniki w xml, jeśli to ma sens.

czesc

jak myslicie czy zalapalem juz filtra bo nie jestem pewien ?

strona www.sciagnijmp3.net

prosze o ocene

Tak, bankowo masz filtra :/

Może chociaż podałbyś frazę ?

"wyszukiwarka mp3"

kurczeee to masakra bo to pozycjonowala jakas osoba dla mnie ( na allegro ich znalazlem) i zauwazylem po spadku ogladalnosci...

PS. jest ktoś chętny pozycjonowaniem stron o takiej właśnie frazie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności