Skocz do zawartości

Czy godaddy kasuje dodatkowe pieniądze...

lojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu kupiłem kilka domen w godaddy.com, ale niestety nie ukryłem danych abonenckich dla whois. Teraz chciałem je zastrzec, ale godaddy liczy sobie po kilka dolarów rocznie za każdą domenę za ukrycie tych danych.

Przy rejestracji domen była darmowa opcja zastrzeżenia danych aboeneta, ale nie wiem czy była ona na cały okres posiadania u nich domeny czy tylko na pierwszy rok?

Pozdrawiam

Wybierając darmowe ukrycie danych zgadzasz się na późniejsze przedłużenie domeny wraz z tą opcją, za którą już w następnych latach będziesz normalnie płacił. Nie wiem czy można zrezygnować z tej opcji przy przedłużeniu, ale chyba nie.

Wielu się na to nabiera - ja też, pisałem o tym jakiś czas temu. Wygląda na to, że nie ma potem możliwości zrezygnowania z tej opcji, a kosztuje nawet więcej niż sama domena.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności