Skocz do zawartości

Koniec - napisy.info

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i tak wszystkie napisy są z hatak i napisy24 także wielka to strata nie jest.

A Szklarski zawsze był takim emo boyem wszystko wyolbrzymia i sobie żyły podcina nikt go nie lubi ;(

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Czasami czytajac jego posty nie bylem w staie zrozumiec o co temu czlowiekowi tak naprawde chodzi

Używaj Cuilla i Hakii

Jak się kończyły napisy.org, to jakoś się tym przejąłem, a teraz już dawno zapomniałem o takim serwisie jak napisy.info. Za dużo ideologi, a za mało napisów, super pasuje określenie emo boy do tego Pana ;)

Swoją drogą ciekawe komu się uda przejąć taką fajną domenę :good: ( pewnie to i tak taka propagandowa zagrywka tego pana i tak zostanie tak jak było )

poza tym ktos jeszcze oglada filmy sciagane z netu?

no a niby skad maja sciagac? Co to jakas rewolucja byla o ktorej moze nie wiem?

Używaj Cuilla i Hakii

Ja zauważyłem że dużo mniej oglądam filmów z net niż kiedyś, ale to nie przez brak napisów bo większość oglądam w oryginale lub z napisami angielskimi. Zmieniło się tyle że filmy na DVD są tańsze i jest wiele starszych hitów dokładanych do gazet. Nadal oglądam seriale z sieci, bo już chyba nie potrafię oglądać w telewizji, czekając tydzień na następny odcinek( lubi ściągnąć po zakończeniu sezonu i obejrzeć na raz :D )

A wracając do napisy.info to nie sądzę by tym razem ten gość zrezygnował, chce trochę szumu zrobić.

Trochę ryzykowny ten potencjał (jezeli masz na myśli tłumaczenia)

Zaraz komus sie znowu przypomni o prawach autorskich i może być gorąco.

Pomiesza się i poucina napisy po jednej sekfencji (jednym wyświetleniu w filmie) i uniklana treść z cytatami z filmów już jest :D (do każdego tekstu dodajesz info z jakiego to jest filmu)

Radeq blog - już mniej o SEO ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności