Skocz do zawartości

Update PR na bieżąco ?

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

na przykład algorytmów losujacych filtry i bany.

ależ to jest dobrze znany wszystkim algorytm - do bębna wrzucane są kulki i następuje losowanie totolotka.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale niektore kuilki sa ciepłe :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja mogę potwierdzić że z moich ostatnich obserwacji wynika, iż PR jest aktualizowany na bieżąco. W ciągu ostatniego miesiąca kilka moich domen poszło w górę, później w dół, później znowu w górę i znowu w dół.

Oto obserwacja jednej z moich domen:

-28 września 0->2

-8 października 2->0

-13 października 0->3

-20 października 3->0

Ostatnio na moich domenach dzieją się niestworzone rzeczy. Nie tylko PR szaleje ale i site, link no i filtry.

Np. na jednej z moich domen (2 letnia), najpierw spadł PR z 3 na 2 i w ten sam dzień zdjęli mi filtr z tej domeny. Po kilku dniach PR spadł do 0 i znowu filtr. Po 2 tygodniach wrócił PR=2 i znowu zdjęli filtr. Jak na razie od 8 dni nic na tej domenie się nie dzieje. Jest TOP 10 i jest PR=2, ale aż boję się pomyśleć co google znowu wymyśli.

no własnie chciałem napisać temat, bo se tak wchodze na strone i mi się łezka w oku zakręciła jak PR mi spadło do 2 a na niektórych stronach 'brak dostępnych informacji' załamka ;(

Z moich obserwacji również wynika, że google teraz częściej zmienia PR niż kiedyś. Sprawdzałem dwa tygodnie temu i dzisiaj, i są różnice.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

To co teraz poczną sprzedający linki na allegro :P

Spokojnie, nawet gdyby w ogóle zlikwidowali PR to łatwo dałoby się określić wartość strony, np. wiek domeny, ilość wychodzących, ruch na stronie, site, bl itd.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Myślę, że Yeden ma rację. Google się z nami bawi i właśnie wprowadzili kolejną zmyłkę :D

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności