Skocz do zawartości

Zainteresowałem się ofertą firmy NetArt {http://nazwa.pl } Czy warto wykupić tam hosting .

PANNETA

Rekomendowane odpowiedzi

ogólnie nie narzekam no ale te ograniczenie na 200 000 plików (blokada na tworzenie nowych plików po tym limicie), bo im backupy długo idą.

Skuteczne pozycjonowanie w google to podstawa reklamy w internecie.

Dobre pozycjonowanie Białystok to skuteczny traffic.

Najlepsza reklama w internecie to pozycjonowanie stron w google.

generalnie więcej dostaniesz od "mniejszych" niż "większych" ,

napisałem generalnie co oznacza że wyjątki potwierdzają regułę.

poprawkę weź tylko na zdecydowaną większość z allegro, tam tanich ofert nie brakuje, za to brakuje firm które je wystawiają.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Nazwa.pl jest hostingiem bezawaryjnym .

No nie powiedziałbym, od wczorajszej awarii minęło już około 16 godzin i póki co jeszcze nie naprawiona.

Nie działa mi około 15 stron internetowych. W sumie ponad 20 domen leży, skrzynki mailowe klientów itd

Poprzywracali niby jakieś kopie zapasowe ale strasznie stare.

Awaria miała być usunięta wczoraj w nocy, ale z tego co widzę nie udało się.

U mnie sie udalo juz wczoraj, choc kilka godzin jeden z moich serwerow na nazwa.pl nie dzialal. Mieli problem z dyskami. Przywrocili mi dane bardzo aktualne, chyba sprzed kilku godzin przed awaria.

u mnie niestety nie wszystko. Na szczęście bazy Mysql udało się przywrócić, ale nie byli w stanie przywrócić 5 stron, całe szczęście że miałem backup. Dodatkowo straciłem trochę zdjęć ale chyba wszystkie dam radę znaleźć u siebie.

Więc obyło się bez większych strat. Część plików które przywrócili była sprzed miesiąca, można powiedzieć że własny backup mnie uratował.

Mam jednak nauczkę na przyszłość - częściej robić kopie we własnym zakresie - wtedy miałbym wszystko.

U mnie sie udalo juz wczoraj, choc kilka godzin jeden z moich serwerow na nazwa.pl nie dzialal. Mieli problem z dyskami. Przywrocili mi dane bardzo aktualne, chyba sprzed kilku godzin przed awaria.

Tobie aktualne a niektórym sprzed pół roku :)

https://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...st&p=126655

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności