Skocz do zawartości

Dziekuje ....

sempron

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Ponieważ nie ma działu specjalnie przeznaczonego do podziękowań ,pisze w dziale który najczęściej odwiedzam.

Chce wam wszystkim podziekowac za wiedze ktora sie tu dzielicie.

Nie całe poł roku temu zalogowałem sie tu po raz pierwszy , jak to zobaczyłem to pomyślałem sobie ze to jakaś katastrofa!!!

"Pozycjonowanie to ściema :) jak mozna cos z tym zrobic jak np:google bierze 1000000 czynników pod uwage , sposobow pozycjonowania jest dosc sporo i do tego wszyscy piszą ze nie ma jakiegos jednego sposobu ktory by to wszystko ogarnął."

Pomimo tych wszystkich dość nie ujednoliconych wiadomości przystąpiłem do dzieła.

Po pierwszym miesiącu stracilem wiare w to ze da sie to zrobic , pomimo moich starań zadna strona (z 6 ktore wtedy miałem ) nie miała żadnego PR znaczy wszystkie miały 0.

Po 3 miesiącach wcale lepiej nie było z 6 stron zrobiło sie 31 a tylko 2 miały odpowiednio PR 1 i 2 , pomyślałem ze jak ćwierć setki bedzie miało PR>niz 1 to bedzie sukces ( sukces ten przewidywalem na czerwiec-sierpień przyszłego roku )

Cierpliwość , cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość ..... cytujac jednego z forumowiczów , oto sposob na pozycjonowanie.

Dziś ośiągnołem swój swoj sukces z nawiązką , co prawda nie taki jak zakładałem ale sukces , a w moim mniemaniu nawet lepszy.

To właśnie dziś po prawie 2 tygodniowej przerwie od pozycjonowania , rowne 20 stron z ponad setki osiągneło PR>2.

Chce powiedzieć ze ten moj skromny sukces zawdzięczam tylko i wyłącznie temu forum i ludziom ktorzy podzielili sie wiedza.

Jeszcze raz wielkie dzieki!;)

Mam nadzieje , że nie spotka mnie trzy dni odpoczynku za ten post :) w końcu to zupełnie nic nie wnosi do pozycjonowania :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności