Skocz do zawartości

Zdjety filtr na glowna

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

Okej widze, ze usuwaliscie linki z swl prowadzace do zbanowanej strony... moze teraz jeszcze strona trzyma pozycje, ale co bedzie jak google zobaczy ze nie ma wiekszosci linkow, ktore prowadzily do Was.

Google już zauważyło, co widzę po danych w GWT. Na szczęście ja miałem jeszcze trochę innych linków :D

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Prawie 6 miesięcy w filtrze i dzisiaj stronka wraca, co prawda już nie na 2 pozycję ale na 5.

Co do usuwania linków z SWL do zafiltrowanej strony, to nie tędy droga. Pierwsze co zrobiłem to paniczne usuwałem linki z SWL i nic nie pomogło.

Dwie sprawy, no może trzy, które mogły mieć wpływ:

1. Dostosowanie strony głównej do wymagań Google.

2. Request reconsideration

3. 301 na nową domenę - tutaj mam zagwozdkę, zrobiłem z domeny zafiltrowanej na nową i po 24 godzinach stara strona wychodzi z filtra...

@vhs

jakbyś nic nie robił też by wróciła. Tak samo jak losowo poleciały, tak samo losowo wracają. Bo to żaden filtr.

Bardzo możliwe, teorii jest wiele jednak pewności nie ma i trzeba było coś zrobić, zaryzykować. Ostatecznością było tu 301 ale z doświadczenia wiem że G różnie na to reaguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności