Skocz do zawartości

Oferta follownet.pl

giasek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Pragnę poinformować o kolejnych zmianach w follownet.

Kilka dni temu rozszerzyliśmy ofertę o konta z limitami transferu, dodaliśmy eAccelerator.

W skrócie, dla poszczególnych pakietów miesięczne limity transferu wynoszą odpowiednio 30 GB, 60 GB oraz 90 GB.

Jak zawsze zachęcamy do niezobowiązującego testu przez 14 dni.

Więcej informacji na temat ostatnich zmian znajduje się w dziale aktualności.

Pełna oferta na www.follownet.pl

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Witamy,

Tylko w styczniu Noworoczna Promocja. Wszystkie pakiety hostingowe tańsze o połowę.

Przykładowo:

konto Start z limitem transferu - 27,5 zł netto / rok

konto Medium bez limitu transferu w cenie 60 zł netto / rok.

Pełna oferta na www.follownet.pl

Promocyjny rabat 50% obejmuje konta kupowane na rok czasu.

Podczas składania zamówienia podaj kod nowyrok a rabat zostanie doliczony automatycznie. Promocja ważna tylko w styczniu !

Zapraszamy do niezobowiązującego testu przez 14 dni.

Follow You

Mierzyn, ul. Ogrodowa 4B/2

72-006 Szczecin

NIP: 5581708765

REGON: 320440168

• 1 rok później...

Witam,

Na wstępie zaznaczę, że nie bawię się w archeologa, odpowiadając na pytania z poprzedniego posta chcę pozostawić informacje dla "potomnych".

Mam serwer w follownecie od ponad 2 lat. W ciągu tego czasu został zmieniony panel admina, wygląd graficzny strony i innego tego typu detale. Można powiedzieć, że na początku wyglądało to trochę mało profesjonalnie. Obecnie wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, a usługi stoją na bardzo wysokim poziomie.

Serwer przez te 2,5 roku padł bodajże raz czy dwa na kilkanaście godzin, w zamian otrzymałem dodatkowy miesiąc aktywności konta. Obciążenia zależne są od wykupionego pakietu, dla kont start/medium/pro jest to odpowiednio 6%/12%/20% o czym można przeczytać w regulaminie.

Konta o nieograniczonej ilości transferu mogą zostać zablokowane po przekroczeniu 200 GB/mies co jest absolutnie zrozumiałe i również można wyczytać na ten temat w regulaminie, żadne informacje nie są zatajane.

Opisanie supportu zostawiłem na sam koniec, ponieważ jest to wisienka na follownetowym torcie. Support zawsze bardzo przyjazny, pomocny, podchodzą do człowieka po ludzku i przede wszystkim znają się na rzeczy. W nowy rok przez przypadek usunąłem dane z bazy danych i z serwera ftp. Napisałem do nich, licząc na odpowiedź w następny dzień (Nowy Rok to dzień wolny od pracy). Po niecałej godzinie wszystkie pliki były przywrócone. Dodam, że podobnych sytuacji było więcej.

Myślę, że najlepszym dowodem na to jak follownet traktuje swoich klientów jestem ja sam. Bardzo rzadko piszę pochwalne opinie na temat jakiejś firmy. Mimo, że nie mam z tego żadnych profitów czy też zniżek, jestem tak zadowolony z usług follownetu, że chce chłopakom jakoś pomóc (czy też się odwdzięczyć) aby pozyskali nowych klientów, bo widzę jak się starają i rozwijają przez lata. Nie stoją w miejscu, klientów przybywa, a mimo to zawsze starają się być tak samo pomocni na BOKu.

• 3 miesiące temu...

Miło mi poinformować, iż do dnia 22.06.2011 roku wprowadziliśmy jednorazową obniżkę wszystkich pakietów hostingowych o 30%.

Podczas składania zamówienia wystarczy podać kod zniżkowy wiosna.

Pełna oferta pakietów hostingowych dostępna jest na stronie

https://www.follownet.pl/hosting_porownanie.html

Serdecznie zapraszamy.

Podobnie jak blizzarder, mogę szczerze polecić hosting w Follownet.

Ceny są niskie, serwery szybkie, nie przypominam sobie o jakimkolwiek downtimie, a obsługa jest wyrozumiała i profesjonalna.

Hosting w w/w firmie zakupiłem na Allegro z myślą, że to będzie kolejny 'krzak', jednak bardzo szybko zmieniłem zdanie... :)

Witam,

Na wstępie zaznaczę, że nie bawię się w archeologa, odpowiadając na pytania z poprzedniego posta chcę pozostawić informacje dla "potomnych".

Mam serwer w follownecie od ponad 2 lat. W ciągu tego czasu został zmieniony panel admina, wygląd graficzny strony i innego tego typu detale. Można powiedzieć, że na początku wyglądało to trochę mało profesjonalnie. Obecnie wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, a usługi stoją na bardzo wysokim poziomie.

Serwer przez te 2,5 roku padł bodajże raz czy dwa na kilkanaście godzin, w zamian otrzymałem dodatkowy miesiąc aktywności konta. Obciążenia zależne są od wykupionego pakietu, dla kont start/medium/pro jest to odpowiednio 6%/12%/20% o czym można przeczytać w regulaminie.

Konta o nieograniczonej ilości transferu mogą zostać zablokowane po przekroczeniu 200 GB/mies co jest absolutnie zrozumiałe i również można wyczytać na ten temat w regulaminie, żadne informacje nie są zatajane.

Opisanie supportu zostawiłem na sam koniec, ponieważ jest to wisienka na follownetowym torcie. Support zawsze bardzo przyjazny, pomocny, podchodzą do człowieka po ludzku i przede wszystkim znają się na rzeczy. W nowy rok przez przypadek usunąłem dane z bazy danych i z serwera ftp. Napisałem do nich, licząc na odpowiedź w następny dzień (Nowy Rok to dzień wolny od pracy). Po niecałej godzinie wszystkie pliki były przywrócone. Dodam, że podobnych sytuacji było więcej.

Myślę, że najlepszym dowodem na to jak follownet traktuje swoich klientów jestem ja sam. Bardzo rzadko piszę pochwalne opinie na temat jakiejś firmy. Mimo, że nie mam z tego żadnych profitów czy też zniżek, jestem tak zadowolony z usług follownetu, że chce chłopakom jakoś pomóc (czy też się odwdzięczyć) aby pozyskali nowych klientów, bo widzę jak się starają i rozwijają przez lata. Nie stoją w miejscu, klientów przybywa, a mimo to zawsze starają się być tak samo pomocni na BOKu.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 4 lata później...

Miło mi poinformować, iż od dłuższego czasu obowiązuje obniżka 50% na wszystkei pakiety hostingowe.

Podczas składania zamówienia wystarczy podać kod zniżkowy promocja50.

W ostatnim czasie podwoiliśmy także pojemność wszystkich oferowanych kont.

Pełna oferta pakietów hostingowych dostępna jest na stronie
https://www.follownet...porownanie.html

Serdecznie zapraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności