Skocz do zawartości

pytanie o katalog pr=6

lambfield

Rekomendowane odpowiedzi

a spróbuje żebyś wiedział.. :jezyk1: dopiero sie uczę i pytałem bo muszę się sam zabrać za to, bo firma która nas pozycjonowała przez 10 mc nic nie zrobiła...

:jezyk1: tak to bracie niestety jest. Natworzy się tysiące jednoosobowych firemek - pozycjonujących- które po przeczytaniu paru (parunastu) postów na tym i innych forach uważają ze wypozycjonują wszystko i wszystkich.... te czasy dawno już się skończyły - bez zaplecza ani rusz !

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Na razie nie mogę podać nazwy tej firmy bo do końca tego roku mam z nimi umowę ale w styczniu nie omieszkam opisać ich praktyk i przestrzec przed nimi...dodam że już coś o nich było na tym forum..

wrr jak pomyślę o tych nierobach to się krew gotuje..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności