Skocz do zawartości

Precel i nofollow

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie 80 % postów jak nie więcej ma nofollow, to jakaś specjalna technika czy jakieś oszustwo?

https://sbiznes.pl/category/firmy-wg-branz/

Pozdrawiam

Dariusz Jurek

A czytałeś regulamin?

3. Gdy już zostaniesz zalogowawan(a)y w zakładce „publikuj” możesz dodać swój darmowy tekst pozycjonujący z 1 linkiem pozycjonującym lub artykuł pozycjonujący płatny z max 5 linkami zewnętrznymi.

4. Pamiętaj ,że gdy dodasz artykuł pozycjonujący i nie wniesiesz za niego opłaty nie będzie on dodany przez moderatora serwisu.

(Nie dotyczy darmowego tekstu pozycjonującego z max 1 linkiem)

Czyli jeśli ktoś wstawił więcej niż jeden link i nie zapłacił, admin pewnie zmienił na nofollow.

Więc może zanim kogoś uskarżysz o oszustwo warto napisać do admina precla, lub tylko przeczytać regulamin.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Coś masz na sumieniu, ja nie napisałem, ze oskarżasz ;)

Tylko, że zanim to zrobisz przeczytaj regulamin lub zapytaj administratora strony.

to skur...... sam sprawdzę jak to wygląda u mnie...
Twoje słowa kiedyś w moim kierunku, za coś czego nie byłeś pewny, bez dowodów, więc...

Pzdr.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dobra nie ważne, przeniosę swój precel an inny serwis, po prostu jest to dla mnie dziwne.

He heh teraz pamiętam... no cóż miło wiedzieć że to Ty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności