Skocz do zawartości

Jak dodać link do serwisu, z którego zassałem RSS

Odoakr

Rekomendowane odpowiedzi

Mam autobloga z ciekawą treścią - typowy WP z WP-o-matic, wchodzi na niego sporo userów i traktuje go jako serwis agregujący informacje z niszowych stron. Problem w tym, że zasysam tylko kilka zdań i koniec - chciałbym, aby po artykule pojawił się link do reszty - czyli do serwisu, z którego biorę treść.

Jest jakaś łatka/wtyczka/cokolwiek?

@ Sebastian. Podziękować - rzucę na to okiem.

@kamyk_^. Tak site:www.domena.com jeżeli site 0 to na 90% ban

@elpav. Po słynnej akcji tego, którego imienia się nie wymawia, może niektórzy podchwycili pomysł z donosami i tak zwalczają konkurencję. MOze stąd ta "losowość" banów? Ja doniosłem na swoją stronę: kopia wiki - ban w tydzień. Ministrona z SWL (PR3) - bana jak nie było tak nie ma, więc chyba te donosy działaja tylko na totalne śmietniki...

Z cofnięciem bana na autoblog raczej ciężko będzie. Google nie banuje tylko swoich autoblogów - news..

A bana dostaniesz, wystarczy że się będziesz w serpach pojawiał wyżej niż jakaś tam strona pozycjonowana na daną frazę przez jakąś mendę/pokemona - to konkurencja raczej pisze donosy, a nie zwykli userzy. Może Ci też automat wykryć autobloga. Co do spam raportów to raczej ich już nikt nie czyta, bo znając polską mentalność zbombarodwali ich donosami na konkurencję, która np. zamieściła sobie linka w stopce do strony nietematcznej albo korzysta z systemu. itp. Ktoś tam nawet się wypowiadał podobno, że te raporty są rozpatrywane przez człowieka tylko w jakichś szczególnych przypadkach.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności