Skocz do zawartości

Precel na 10 letniej domenie

Johnny-Deep

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

od 2 tygodni prowadzę precla na domenie która liczy sobie 10 latek:

ppw.com.pl

Zacząłem linkowanie, google już powoli przeindeksowuje serwis...

Jeśli ktoś był by zainteresowany dodaniem artykułu (porządnego) - proszę o informacje na priv.

Nie będzie to niestety darmowe, ale nie chcę też pieniędzy, wystarczy nawet skromna wymiana barterowa (punkty, linki itp.).

Zainteresowanych szczegółami proszę o kontakt.

#seo @ ircnet

j awidziałem już gorsze rzeczy i tez obyło się bez bana ... możliwe że nie chodziło o wejścia w google

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

A cos takiego sie upieklo tej domenie? Prawdziwe szczescie.

Rejestrowac sie moze kazdy, ale publikowanie jest na zasadzie barteru, tak?

Za dobre linki do niej prowadzą (stare linki)...

Tak publikowanie na zasadzie barteru - po prostu za dużo mnie ta domena kosztowała, żeby tak za free wszystko rozdawać.

To jest Polska... tu się pije.

Konkretne propozycje na prv.

#seo @ ircnet

ale we whoisach jest:

created: 2007.04.25 14:46:33

last modified: 2008.04.02 17:13:01

:) Google nie jest glupie, resetuje rozne wspolczynniki gdy domena spada !!! a ta domena pewnie spadla nie raz..do tego brak stabilnej tresci, przy kazdym spadku tresc sie pewnie mocno zmieniala :)

pozycjonuj.png

To że ma 10 lat to kompletnie nic nie znaczy. Wątpie czy ktoś mądry umieści tam arta za siano bo domena mająca 10 lat powinna mieć pr conajmniej 5 jeśli myśląc Twoimi kategoriami. Wg mojego systemu ma tylko 2

Zobacz ile jest stron poindexowanych. Sadze ze inni mają duzo młodsze strony i ich wartośc jest większa niż Twojej 10 letniej domeny

pozdr

Katalog franczyz - dodaj lub przeglądaj firmy

Pomysł na biznes - przeglądaj wiadomości biznesowe i pomysły na biznes

To że ma 10 lat to kompletnie nic nie znaczy. Wątpie czy ktoś mądry umieści tam arta za siano bo domena mająca 10 lat powinna mieć pr conajmniej 5 jeśli myśląc Twoimi kategoriami. Wg mojego systemu ma tylko 2

Zobacz ile jest stron poindexowanych. Sadze ze inni mają duzo młodsze strony i ich wartośc jest większa niż Twojej 10 letniej domeny

pozdr

Kolega oferent probuje wciskac kaszanke.

Spokojnie mosci Panowie :spam:

www.SalsaFactory.eu - Salsa Factory

www.MamboFestival.eu - Mambo Festival

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności