Skocz do zawartości

Filtr czy coś innego?

ull

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dziwny problem. Pozycjonuję stronę z artykułami, poradami na temat produktów pewnej dużej firmy międzynarodowej. Strona jest indeksowana coś koło 1-2 miesięcy. Dałem parę linków z anchorem nazwy firmy oraz z innymi anchorami. Pod tymi innymi anchorami strona jest w miarę wysoko, ale co dziwne po wpisaniu nazwy firmy w google strony w ogóle nie ma w wynikach. Z czego to może wynikać? Linki dawałem od około miesiąca - rozumiem, że strona byłaby nisko, ale czemu w ogóle jej nie : :shout: Jeśli dałem 6-8 linków z tym anchorem w przeciągu 2 tygodni to chyba niemożliwe, żeby to była jakiś filtr?

wiesz 8 linków w skali całego procesu pozycjonowania to taka mała kropelka, to raz :shout: dwa kwestia czasu... daj sobie czas :shout: rób swoje i czekaj na efekty :D

pozycjonowanie to nie zakupy w sklepie - płacisz, robisz - i masz. ;)

a moda na filtry, widzę, że każde zawirowanie czy zmiana w serpach to wszystko jest wina filtrów :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności