Skocz do zawartości

Serwis wszechwiedzacy

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Strona wygląda jakby była robiona bez przemyślenia tematu i na szybko :( Strona w jakiś sposób powinna zachęcać do skorzystania z oferowanych usług, a daje do zrozumienia, że liczy się pośpiech a nie rzetelność !!!

Grafika nie jest w żaden sposób oryginalna (nie licząc plamy na monitorze), a w tekście występuje wiele błędów ortograficznych :(

Radziłbym poświecić czas stronie i to dużo czasu.

Poza tym macie bardzo wiele kategorii a w tekście wyczytałem, że jest was dwóch :pytajnik:

Nie robi to dobrego wrażenia i od razu przychodzi do głowy powiedzonko, że "jak coś jest do wszystkiego, to jest ..." :(

Samo zrobienie strony to czubek góry problemów, najpierw trzeba wiele czasu poświęcić na strategię (bo jakby na to nie spojrzeć to strona na której są oferowane usługi musi być skierowana do konkretnej grupy odbiorców i musi zachęcać) ;)

Może po zmianach serwis odżyje, czego szczerze życzę :D

Pozdrawiam B)

Swoją drogą...

Jaka jest idea serwisu? Myślicie, że ktoś będzie wysyłał do Was SMSy, a wy będziecie szukać odpowiedzi w google? Nie wydaje mi się żebyście byli tacy wszechwiedzący, szczególnie jeśli patrzę na te błędy ortrograficzne które występują na stronie. Strona w żaden sposób nie zachęca do korzystania z usług, a same usługi są... no cóż... śmieszne. Nie wiem co chcecie osiągnąć, ale życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności