Skocz do zawartości

Jak zagospodarować większą liczbę domen?

Konrad5000

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, tylko że ja nie zajmuję się pozycjonowaniem :) Co prawda znam podstawy, ale nie tym zajmuję się na codzień, dlatego moje pytanie dotyczy bardziej wykorzystania domen w sensie hurtowego zagospodarowania lub wejścia z kimś w jakąś współpracę itp. Trochę czasu na katalogowanie bym znalazł, ale nie pozycjonuję stron, więc to i tak bez sensu.. !!!

A co do domen to dodam jeszcze, że są to nowe domeny, bez PR i nie dodane do Googla.

A gdzie wy kupujecie te domeny po 1zł? :) Wiem, że to już powinno być w innym wątku, ale skoro rozmawiamy, to gdzie są tak tanio? U większości registratorów gdy są po 1zł, to można kupić tylko jedną, ale nie więcej.

Czyżby ominęło cię 100 darmowych domen z OVH? :).

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Sie Pan spoznil z propozycja jakies kilka dobrych lat..dzisiaj jakosc bardziej niz ilosc sie zaczyna liczyc.

"postawic" ile sie da a reszta do wygasniecia.. no chyba ze to 3-literowki

a z tym brakiem czasu/umiejetnosci rozumiem ten bol...sam nie mam kiedy zagospodarowac 6-8 letnich..

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Dokładnie, 100 domen .pl nic takiego, za godzinę tez mogę mieć 100 nowych domen .pl i wydam na to mniej niż 100zł, schody się zaczynają dalej
to gdzie rozdają te domeny, ovh oczywiescie już dawno co miało to rozdało

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności