Skocz do zawartości

Bankowe konta internetowe

vtvs

internetowe konto bankowe  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy posiadasz internetowe konto bankowe?

• Tak
      63
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

W mBanku kod przysyłają SMSem, żadne świstki czy karty z kodami.
mBank posiada obydwie te możliwości, zależnie od wyboru użytkownika. A jak ktoś nie ma komórki albo chciałby sobie zrobić pilny przelew w sylwestra ? :D

Też polecam mBank tylko w dalszym ciągu jest jeszcze troche za mało bankomatów.

I dobrze też mieć więcej niż jeden bank. Czasem jest tak że jakiś bankomat nie działa wtedy korzysta się z drugiego. Albo mogą być problemy podczas płatności kartą wtedy wyciąga się drugą. Albo US może zablokować całe konto za niezapłacony mandat w wysokości 100zł .... itp :P

.

ja bym polecił multiBank konto za darmo przelewy za darmo, karta za darmo. Oczywiście to za darmo oznacza że trzeba spełniac jakieś tam warunki.

Używałem swego czasu BPH i w sumie też byłem zawsze zadowolony.

Kontakt z fizycznym oddziałem banku to zazwyczaj raz w roku.

Jak, że prowadzę stronę na ten temat to zapraszam do głębszego zapoznania się z tematem :)

Sama mam konto w mBank, opłaty zero i oprocentowanie 5,75% przy praktycznie swobodnym przepływie kapitału(do 16 darmowych przelewów wewnętrznych/miesiąc).

Generalnie to gdzie konto założyć zależy od czynników jak: oprocentowanie, wysokość opłat i swoboda przepływu kapitału. W bankomatach oprócz PKO można wypłacać za free, inaczej naliczają 5zł opłaty, ale za darmo dostaje się kartę debetową, którą można płacić w każdym markecie i w niektórych mniejszych sklepach(jeśli nie robi się debetu na koncie). Także ze swobodą płatności nie mam problemów.

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

• 2 tygodnie później...
Za darmo konto karta...

Tylko czy w mbanku przy tej darmowości jest jakiekolwiek ubezpieczenie?

Z tego co wiem to w Inteligo po np. kradzieży karty ma się 1h na zablokowanie. :D

Tani hosting - GlowaNET.pl | Hosting na Litespeed | PHP 5.2 | MySQL 5.1

Pakiety już od 22zł rocznie! Hosting SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności