Skocz do zawartości

Zliczenia klików a NEOstrada

kondi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja mam paszport polsatu.

Pewnie jak zaczną polacy oszukiwać nigdy nam stawek nie podniosą. A klikają sobie tylko dzieci, co o 11.00 zapiszą się do adsense a o 11.30 po 19 wejsciu na panel i przerażającym widowku 0$ zaczynają sobie pomagać. A że na początku zalicza to jadą z koksem. Wg. mnie tylko psujemy sobie rynek takim działaniem.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Javascript napewno sprawdza czy sie kliknelo czy nie. Sam link nie ma znaczenia.

Jeśli JS sprawdza, to czy nie pokazuje im się monit, że ktoś kombinuje, bo klikną jakoś inaczej aniżeli poprzez okno reklam AdSense i to z Twoim keys'em?

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

lutek: Nie, nie pojawi sie zaden monit. Dlatego ze link to link nie wazne jak go wywolasz zawsze jest taki sam.

Natomiast Google sprawdza czy reklama nie jest wyswietlana w nowym oknie.

No to, to ja wiem doskonale. A co z klientem który wciska prawy klawisz i wybiera: Otwórz w nowym oknie/panelu? Poprostu tak chce... historyback bedzie puste, a kliknięcie będzie cwaniactwem? Takiemu to tylko zablokować konto :P

Ale najpierw wyciaga dane a dopiero pozniej generuje link :) Czyli nie ma jak sprawdzic czy wyswietliles w nowym oknie czy w starym.

Jest jakiś problem wyciągnąć dane z JS podczas przesyłania informacji do google podczas kliknięcia? :P Gdy otwierasz w nowym oknie to zapytanie do google będzie już leciało z czystej historii.

Dobra. Napisze Ci to ostani raz:

1)wchodzisz na strone z reklama

2)JS wyciaga historie i przesyla do google

3)google wyrzuca ci reklame (generuje reklamy)

4)klikasz na link (kierune ja strone google z kodem 302)

5)wchodzisz na strone reklamodawcy

Czyli nie ma jak sprawdzic czy otwierasz w nowym oknie czy nie (no chyba ze juz na stronie reklamodawcy)

pozycjonuj.png

dostalem odpowiedz z google :]

Witaj Szymonie,

Dziękujemy, źe informujesz nas o wykonanym przez Ciebie kliknięciu. Prosimy mieć to na uwadze, źe klikanie we własne reklamy jest zakazane, poniewaź moźe sztucznie zawyźać koszty reklamującego.

Jeśli chciałbyś odwiedzić serwisy reklamujące się na Twojej stronie, lub dodać je do listy filtrującej, moźesz uźyć Narzędzie do Podglądania AdSense, dostępne pod adresem:

https://www.google.com/support/adsense/bin/...ic.py?topic=160

To narzędzie dodaje opcję do menu kontekstowego w Internet Explorerze 6.x (menu, które pojawia się po kliknięciu prawym klawiszem), pozwalając Ci podglądnąć reklamy, jakie mogą pojawić się na dowolnej stronie. Kliknięcia i emisje z tego narzędzia nie mają wpływu na dane Twojego konta i nic nie kosztują reklamującego.

W przypadku dodatkowych pytań sugerujemy, abyś odwiedził naszą stronę Wsparcia programu AdSense https://www.google.com/support/adsense .

Z powaźaniem,

Zespół Google AdSense

... michal jednak ma znajomosci.... :]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności