Skocz do zawartości

Koniec filtra 28/29 lipca! Trwał równo 3 miesiące

johnnie walker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Filtr nie wynika bezpośrednio z winy SWL choć może do tego się przyczynić gdy ktoś nie umie się nim obsługiwać tj. nie posiada potrzebnej wiedzy.

Moim skromnym zdaniem filtr wynika z niskiej dywersyfikacji ruchu przychodzącego gdy np w dwóch fraz w google mamy ruch na stronie rzędu 80% to prawdopodobność dostania filtra bardzo wzrasta.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Ja kompletnie nic nie robiłem na stronach od momentu dostania filtra, znaczy się nie kombinowałem z kodem strony, przekierowaniami itp tylko zwykłe standardowe aktualizacje strony jak wcześniej.

Strony wyszły z filtra jednocześnie (miałem 2 w filtrze).

Może to zbieg okoliczności, ale właśnie dziwnym sposobem tylko te dwie strony dostały filtra, mało tego jedna ze stron to subdomena, pozostałe sumdomeny w tej samej domenie trzymały się dalej mimo że tez były linkowane SWLami ale innymi.

125x125_2.jpg

mi wróciły obie strony które w filtrze siedziały, zarówno strony główne jak i podstrony.

JEdnoczesne filtrowanie i odfiltrowanie - wszystko zmierza do jednego, filtr spowodowany SWL-em wiadomo którym...

Tak wynika z moich obserwacji, tylko te dwie strony były w danych SWLu, w innych były tez inne i się trzymały dalej bez filtra.

Gadasz głupoty kolego, powychodziły strony z filtra które nadal są linkowane w SWL i nie zamierzam tu przytaczac przykładów, zwalanie sprawy na SWL świadczy o pokemoniadzie.

Zgadza się. SWL nie ma tu nic do rzeczy. Mnie też wyszła linkowana SWL'em

mi wróciły obie strony które w filtrze siedziały, zarówno strony główne jak i podstrony.

JEdnoczesne filtrowanie i odfiltrowanie - wszystko zmierza do jednego, filtr spowodowany SWL-em wiadomo którym...

Tak wynika z moich obserwacji, tylko te dwie strony były w danych SWLu, w innych były tez inne i się trzymały dalej bez filtra.

Gadasz głupoty kolego, powychodziły strony z filtra które nadal są linkowane w SWL i nie zamierzam tu przytaczac przykładów, zwalanie sprawy na SWL świadczy o pokemoniadzie.

Zgadza się. SWL nie ma tu nic do rzeczy. Mnie też wyszła linkowana SWL'em

No też właśnie pisze, że nic przy stronie nie ruszałem, jak dla mnei filtrc czy bug był powiązany z tym o czym pisze, a wyjście z filtra już nei miało znaczenia czy strona była modyfikowana, dopalana linkami jeszcze więcej czy mniej.

Nie twierdze, że SWLe są złe, ale w mojej opinii filtr 27.28.07 był spowodowany tym jednym konkretnym SWLem.

Google może doszło do wniosku, że zbyt dużo stron dobrych ucierpiało i naprawili to co nie zmienia faktu, że przyczyna takiej sytuacji może być jedna..

125x125_2.jpg

ale w mojej opinii filtr 27.28.07 był spowodowany tym jednym konkretnym SWLem.

W takim razie za co dostały filtr strony które nie były podłączone do SWL'a ani nie były linkowane przez SWL ?

Gdybyś się interesował tematem poczytał posty o filtrze na PIO to wiedział byś ze takich stron była cała masa i nie pisał byś głupot.

ps. pisanie typu "...Gogle doszło do wniosku........" świadczy ze w ogóle nie wiesz nic o google ani o pozycjonowaniu. Przy bilonie stron w internecie czym jest filtr na 1000 szt ???

Marketing internetowy dla firm

Nie twierdze, że SWLe są złe, ale w mojej opinii filtr 27.28.07 był spowodowany tym jednym konkretnym SWLem.

Jeśli chodzi tu o największy polski system rotacyjny, to w moim przypadku żadna z domen nie była linkowana poprzez ten system.

Wnioskować więc można, że z całą pewnością nie jest on bezpośrednią przyczyną w/w filtra. Zresztą dowodów na to przytoczono już wiele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności