Skocz do zawartości

Szkolenia z reklamy w Google

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Czachapl…

Nie przesadzaj z tą białą ekipą… :P

Nigdzie nie dołączam ale w mojej opinii SWLe kiedyś się skończą i zastanawiam się czy nie będzie to czasem lepsze SEO…

To co jest teraz staje się powoli banalne… my zgłębiamy temat do najdrobniejszych szczegółów a Pokemon odpali SWLa i krzyczy że jest wielki pozycjoner…

Na Wrocław jest zapisanych osiem osób ze zniżką z PiO… powoli się boimy czy szkolenie nie przerodzi się w spotkanie SEO ;)

Swoją drogą możemy gdzieś skoczyć później na miasto…

Do zobaczenia.

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Myślałem ze znajdę tutaj więcej opinii na temat szkoleń !!!

pytania do franckey

Czy na szkoleniu są wszyscy przedstawieni wykładowy czy nagle większości "wypadną pilne sprawy rodzinne" ?

Czy planujecie szkolenia w małopolsce np w Krakowie ;) ?

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

Na szkleniach w tym roku (czyli jeszcze wtorkowe w Warszawie i Wrocek w grudniu) szkolenie prowadzimy w współne (ja, Czarek Lech i Bartek Berliński).

BTW. na Warszawę zostało w tej chwili 7 ostatnich miejsc.

Harmonogram na 2009 - będą przedstawione najprawdopodobniej jeszcze w tym miesiącu. Kraków jest rozważany.

Opinie:

https://www.sprawnymarketing.pl/szkolenia/opinie/

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

Harmonogram na 2009 - będą przedstawione najprawdopodobniej jeszcze w tym miesiącu. Kraków jest rozważany.

To może na północ też w wpadniecie - planujecie Gdańsk ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Coś mi się kojarzy, że w którymś mailu była mowa o tym, aby przynieść ze sobą potwierdzenie zapłaty. Czy trzeba je ze sobą wziąć?

dowód wpłaty -- dla osób które wpłaciły pózniej niź na 2 dni robocze przed szkoleniem.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

Ja wpłaciłam już dość dawno, 14 listopada dostałam potwierdzenie i przed chwilą kolejne. Może pozostali też właśnie dostali.

gdzie są osoby z forum? nikt nie mówi ze jest z forum, jak mamy poznać?

Lexy - jesteś na szkoleniu?

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności