Skocz do zawartości

Przychody za miesiac maj

kander

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcialbym sie dowiedziec od kogos posiadajacego konto w AdSense, czy byly juz naliczone przychody za miesiac maj? Do tej pory przychody byly naliczane przwaznie do konca biezacego miesiaca, a teraz mamy czerwiec i jeszcze nie zostaly naliczone. Chcialbym sie dowiedziec, czy tylko ja mam taka sytuacje, czy moze faktycznie jeszcze nie zostaly naliczone.

Pozdrawiam, kander

byly juz naliczone przychody za miesiac maj?

U mnie od początku, czyt. od kiedy jestem w systemie, podsumowanie za poprzedni miesiąc pojawia się w dniach ok. 1-7 dnia kolejnego miesiąca, chyba, że ma na to wpływ data rejestracji.. :)

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności