Skocz do zawartości

[ nierzetelni partnerzy ]: mb24.net

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałem wszystkich ostrzec przed oszustami oferującymi hosting w mb24.net.

Szukałem taniego hostingu oferującego nazwę w domenie .*.*.net no i się połasiłem na ofertę mb24.net. Wypełniłem formularz i dostałem maila, że aby konto zostało aktywowane muszę wpłacić pieniądze. Więc dnia 10.10.2008 wpłaciłem pieniądze i do dziś nie mam żadnego znaku życia z ich strony. Próbowałem przez formularz na stronie i na maila podanego na stronie. No i nic. Więc zacząłem szukać informacji o nich i znalazłem aukcję na której pod koniec września platforma została sprzedana:

https://www.allegro.pl/item444156200_znana_...i_mb24_net.html

Pisałem do osoby sprzedającej i nie dostałem odpowiedzi. Do osoby która wygrała aukcję nie da się napisać ponieważ ma zawieszone konto na allegro.

Tak więc ostrzegam wszystkich aby unikali tej ?'firmy'? .

I jeszcze pytanko: macie jakieś pomysły jak mógłbym odzyskać tą kasę? Mam tylko numer konto i imię i nazwisko.

Pozdrawiam

Pozdrawiam :)

No więc tak jak napisałem. Znalazł się nowy właściciel, wyjaśnił sytuację + nawet mała rekompensata :) Ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony z tego jak sprawa została załatwiona.

Czy nowy właściciel się tutaj ujawni to jego sprawa.

Ja powiem tylko, że póki strona nie zostanie zaktualizowana lepiej się nie rejestrować.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności