Skocz do zawartości

Serwis do kupienia za... miliard

Grzegorz Getka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
.... a dokladniej ludzie ponizej 18lat :)

A tutaj to co... jest inaczej poza nielicznymi wyjątkami ?

Dla mnie nieważne kto ile ma lat, tylko ile czasu już w tym siedzi i co potrafi.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Najlepsze są avatary które mają: 3.6 MB (3769284 bytes) xD

os masz do mojego avatara? ;]

nie robcie z siebie takich wazniakow i madralinskich wszystko wiedzacych ;-) nigdy nie wiecie z kim macie tak naprawde doczynienia ;-)

Po pierwsze - nie robię z siebie ważniaka :) - nawet emotę wstawiłęm :D

Po drugie - nie muszę wiedzieć z kim mam do czynienia jeśli wypowiadam się o avatarze - poprostu nigdy wcześniej nie widziałem tak ogromnego avatara :P

jeden z serwisow mojego znajomego poszedl za 50 tys zl. nie mial w ogole wejsc. ale kupujacemu podobal sie pomysl.

i chyba tylko w takim celu gość to wystawił.

ale oczywiste jest tez ze nikt mu tego nie wezmie nawet za pol miliona

a reklamą bym tego nie nazwał z tego względu, że ludzie którzy poszukują stron tego typu nie wchodzą na allegro.

Pozdrawiam

kazdy z nas moze wystawic taka aukcje nie sa to wielkie koszta na allegro......

ale jak wiadomo taka cena zawsze robi wrazenie i wzbudza zainteresowanie....ale czy efektywnosc tej kampanii jest dobra to juz inna sprawa...

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności