Skocz do zawartości

Dwa nowe Opisowe

abinthenet

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłem ostatnio dwa nowe precle na Wordpressie, zapraszam więc do dodawania artykułów.

Uwaga! Wszystkie moje katalogi są moderowane, proszę czytać regulaminy i zasady publikacji przez dodaniem wpisu.

Katalog artykułów Pudelek

Katalog opisowy

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Powiem szczerze, że mnie zniechęca darmowy hosting.

Pozdrawiam

Może i nie dodaje to specjalnie wartości ale z mojego punktu widzenia zawsze to jest dodatkowe IP. Z drugiej strony mam kilka stronek (akurat nie - katalogów), które sobie wiszą na darmowych hostingach już parę lat, więc uznałem czemu by nie...

W każdym razie te już są podlinkowane i będą dalej co jakiś czas linkowane. Są i będą moderowane, więc każdy sobie może zrobić bilans plusów i minusów.

wiesz , cba i yoyo to samo zło i naprawde nie niesie żadnej wartości. katalogów na tych hostingach jest mnóstwo ... wiec o unikalności IP lepiej nei wspominać.

Bilans nie wychodzi nawet na zero ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ok, jednak jeśli ktoś chciałby dodać wpis do katalogu będącego na tych hostingach (a chyba jednak znajdą się chętni), to może woleliby wybrać takiego precla, który przynajmniej zawartość ma w miarę unikalną i jest linkowany, niż do takiego, który op instalacji został pozostawiony samemu sobie.

Nie macie dodanych żadnych wpisów do katalogów na darmowych serwerach?

ja takie katalogi filtruję u siebie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności