Skocz do zawartości

Hakerskie przekierowanie

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

301 potrafi isc 3 dni a i potrafi isc 3 m-ce. Ja bym poczekal. A jak wpisujesz w Google adres swojej strony - samo: www.xxx.pl co sie pokazuje ? jezeli to bylo 301 to na 1 pozycji pokaze sie adres www konkurencji, na ktora przekierowalo.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

bez paniki powinno po max tygodniu wrócić do normy, daj pare mocniejszych BL na strone i pomoże.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

301 potrafi isc 3 dni a i potrafi isc 3 m-ce. Ja bym poczekal. A jak wpisujesz w Google adres swojej strony - samo: www.xxx.pl co sie pokazuje ? jezeli to bylo 301 to na 1 pozycji pokaze sie adres www konkurencji, na ktora przekierowalo.

Gdy daję adres www - wyskakuję na pierwszej pozycji, lecz gdy np. wpiszę tytuł mojej strony głównej, z wszystkimi znakami interpunkcyjnymi, chociaż strona konkurencji ma niewiele wspólnego, to ją wywali na pierwszym miejscu a mnie gdzieś dalekooooo ;]

bez paniki powinno po max tygodniu wrócić do normy, daj pare mocniejszych BL na strone i pomoże.

Oby, widze, że pozycje mojej strony wzrosły o 10 miejść na główne frazy, jak z niszówkami nie wiem jeszcze :spam:

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

• 2 tygodnie później...

Odświerzam temat, bo pojawiło się trochę infroamcji.

Oczywście sprawa skerowana na Policje, która ku mojemu zdziwieniu szybko podjęła czynnosci słuzbowe. Przesyłki w celu wyjaśnien są już w drodze do właściciela domeny. Cały materiał dowodowy, który zgromadziłem posłuzy w całej sprawie na moją korzyść. naprawdę, aż jestem zaskoczony.

Co do pozycji, czuje jakbym przez to sie nabawił jakiegos filtra, poniewaz moja strona zamiast w TOP1, TOP3 jest na 60-70 pozcji. Ale co wazne, strona konkurencyjnej strony od jakiegos czasu jeszcze nieżej.

Ruch, który mi ukradli, powoli już nie jest ich !!!

Strone linkuje normalnie tak jak przed atakiem, staram sie o dobre linki i jakos to wszysko idzie do przodu :D

Co moge jeszcze zrobić?

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Gratuluję postawy obywatelskiej! !!!

Efekty 301 zapewne jeszcze długo potrwają więc linkuj domenę tak jak by nie miała wcześniej linków. Jak masz dostęp do listy stron linkujących to użyj pingowania i linkowania do przeindeksowania stron linkujących.

E: Albo zleć to jakiejś firmie i wystaw rachunek komu trzeba :D

nihil fit sine causa

• 3 tygodnie później...

Nie wiem, jak tam sprawa z Policja, jak narazie nic nie zrobii wiekszego, ale co najdziwniejsze pozycje strony tej, która oszukała wróciły, pomimo tego, ze to ja linkuje swoją ;) No ja nie wiem.. pozycje strony mojej poszłyyyyyy...

Nie wiem, jak tam sprawa z Policja, jak narazie nic nie zrobii wiekszego, ale co najdziwniejsze pozycje strony tej, która oszukała wróciły, pomimo tego, ze to ja linkuje swoją ;) No ja nie wiem.. pozycje strony mojej poszłyyyyyy...

Bez paniki, w googlu często pojawiają się stare, czasami bardzo stare wyniki. A w ostatnim okresie takie dziwne zjawiska w googlu są na tyle popularne, ze powoli przestają być dziwne. Spokojnie dalej robić swoje i czekać. Do pozycjonowania potrzeba tyle samo cierpliwości co do hodowli drzewka bonsai.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności