Skocz do zawartości

[nowy katalog] linki bezpośrednie

mf

Rekomendowane odpowiedzi

Przy zmianie strony podpietej do tej domeny pliki tymczasowe maja znaczenie, bo stronka jest keszowana na dysku i mogłeś już kiedys na niej być i nie odświeżyło.

Dziwna sprawa.

Tak racja. Natomiast pliki tymczasowe nie mają znaczenia przy problemach z DNS - tyle miała znaczyć moja poprzednia wypowiedź.

Teraz jest już OK, należy tylko potraktować to jako ciekawostkę. Chyba że domenta na której jest katalog została niedawno zarajestrowana.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Chciałbym poinformować że katalog powoli się indeksuje https://www.google.pl/search?q=site:https://...pl&lr=&filter=0

Chciałbym podziękować tym, którzy mnie na początku linkowali.

Niedawno przekroczyliśmy 300 wpisów.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

erbit niestaty michał ma racje. W Windows musisz zrobić ipconfig/flushdns i nie wiem dlaczego uważasz że nie.

Po zmianie delegacji domeny win jeszcze dlugo potrafi pamiętać wcześniej zapamiętane informacje co niema nic wspólnego z Temporary Internet Files przeglądarki.

• 2 tygodnie później...
Lamer! Lamer!

:D

Lamer... w każdym z nas siedzi... czasem trzeba umieć się do tego poprostu przyznać. Skoro jednak jest coś takiego jak cache DNS (czy jak to nazwać) to gdzie to siedzi !?

Coż.. od lamerów łatwo 'wyzwać' - trudniej zaś nim nie być i udzielić odpowiedzi na postawione pytanie.. ;)

I kto tu lamer !?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności