Skocz do zawartości

[prywata] nie działają strony

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, spotkał mnie dziwny problem, próbuje wejść na jedną ze swoich stron, nie działa.. myślę pewnie hosting padł,

sprawdzam inne działają, jeszcze inne nie działają... więc coś nie tak, pinguję stronę działa, test.watchscript.pl strona działa...

Coś z systemem się stało? Po wszystkimi przeglądarkami ten sam problem.. wułaczałem firewall i nadal to samo.

Co może być?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Nie... teraz sprawdzałem na drugim kompie działają, na laptopie nie :/

Ping działa w cdm..

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

mam podobnie z jedną domeną, strona działa, ale na moim laptopie się nie chce otwierać (pingi dochodzą, cache w google jest) - nie mam pojęcia co z tym zrobić więc na razie zostawiłem w spokoju, ważne że w google jest

druga domena na tym samym serwerze chodzi dobrze

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Próbowałem czyścić komputer spywware, ale nic nie pomogło.. u mnie niestety problem był taki, że spora część witryn nie działała,

po prostu ładowała się i tak z pięć minut... i teraz coś popuściło.. wszystko działa...

Mar.

mam bardzo podobnie, winie za to laptopa i jego połączenie z internetem.

uruchamiam od nowa, resetuję router i działa;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Ale to wygląda jak by system blokował te strony, i nie są to tylko moje strony, ale także programu.pl itp itp.

Tak jak by jakiś syf siadł na komputer i blokował.. ping puszcza, strony działają.. wina systemu, to na pewno..

..ale pytanie co w nim siadło?

Mar.

mar jest coś takiego .. , zauważyłem coś ( w sensie pisało do mnie parę osób ) takiego u siebie wchodzisz na dany link i ###### otwiera się pusta strona pomimo że jest :) , i ja mam np. tak że z serwisu jak wchodzisz na daną podstroję to jest ok wszystko , wyświetla się tak jak należy . ale jak na przykład wejście jest z google to juz nie jest tak pięknie i nie wyświetla się nic

• 2 tygodnie później...

Znalazłem przyczynę, ale nie znalazłem na to rozwiązania.

Problem występuje po tym jak korzystam z innych sieci internetowych,

a mianowicie, wcześniej korzystałem z NEO poprzez kabel sieciowy z innego komputera,

teraz przełączyłem się na łącze stałe z kablówki, poprzez kabel sieciowy bezpośrednio z modemu,

i problem znów się pojawił, choć tym razem nie działają inne strony niż poprzednio?

Może teraz ktoś zna na to rozwiązanie, może coś trzeba wyczyścić, odświeżyć?

Mar.

Nie próbowałem, następnym razem będę musiał spróbować, po kilku godzinach, tz. dziś rano puściło,

choć zdziwił mnie też fakt, że pingmaster nie mógł uzyskać autoryzacji, tak jak by coś z kartą sieciową.

Mar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności