Skocz do zawartości

Olewanie zdjęć przez google

mariuszml

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Mam dziwny problem do którego nie mogę dojść.

Google prawidłowo zaindeksowało cały mój serwis, ale kompletnie ignoruje zdjęcia które się w nim znajdują.

Oczywiście wszystkie odnośniki są prawidłowe, zdjęcia się wyświetlają, zaś katalogi w których są zdjęcia nie mają ustawionych żadnych blokad, uprawnień itd.

Sprawa dotyczy domeny www.goralmet.pl

PS. Cały serwis został zmieniony ze starego na nowy jakieś 2 miesiące temu. Zdjęcia starego serwisu zostały już w całości zdjęte z wyników wyszukiwania Google-images, ale nowych już indeksować nie chce (zdjęcia nowego serwisu znajdują się w katalogu o innej nazwie niż w przypadku starego serwisu, zaś co ciekawe, w narzędziach webmastera google, nie da się usunąć katalogu "Images" starego serwisu poprzez opcję "usuwanie katalogów" chociaż tego katalogu na serwerze od dawna już nie ma).

Pozdrawiam, mariuszml

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności