Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bardziej mi to wygląda na jakieś testowanie. I w sumie byłoby to logiczne - weekend świąteczny, spada używanie sieci, więc najmniej szkód w razie klapy. Trzeba się jakoś pocieszać smile.gif

Kolejna nowa teoria :)

A co, liczyłeś na wyjaśnienie i wsparcie? Napisz list do Google :D

A zauważył ktoś skoki ?

Jakbyś przeczytał wątek to byś wiedział.

Lol, już nabiliśmy 10 stron w tym temacie :) Idźcie spać, jak wstaniecie wszystko w SERPach będzie jak dawniej :D

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

A co, liczyłeś na wyjaśnienie i wsparcie? Napisz list do Google smile.gif

Nie widzisz ironii w mojej wypowiedzi. Nie wnosisz nic do tematu to sie nie wypowiadaj.

Jakbyś przeczytał wątek to byś wiedział.

Czytałem wątek i dlatego zadałem pytanie :-)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

To jest konkretny odsiew, bany lecą na prawo i na lewo, to już nie są skoki, to nie DC.

G. banuje precle i tyle

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

gerdi: moje "przypadki" nie pasują do teorii banowania precli. Ucierpiała większa część serwisów. Nigdy nie dodawałem artów do precli. Wszystkie linkowane z własnego zaplecza tematycznego i wspomagane SWLami. W największym stopniu ucierpiały serwisy wspomagane linkami rotacyjnymi. Te wspomagane wyłącznie stałymi mają się lepiej.

Uwierzcie mi - to nie zadne bany :)

1. Banujac precle pozycje moga spac w stopniu zaleznym od tego jaki % ich linkow bazuje na preclach ale nie poleciec w kosmos.

2. Zadna strona nigdy nie zostala i nie zostanie zbanowana za "zle linkowanie", bo w taki sposob to ja sobie wypozycjonuje serwis w domenie alllegro.pl na fraze "allegro", podlinkuje allegro.pl "zlymi linkami" z precli i allegro.pl zostanie zbanowane a ja przejme interes ? Google skonstruowali ludzie wybitni i pomyslowi, tylko idiota zrobilby wyszukiwarke tak, zeby mozna bylo komus zaszkodzic "od zewnatrz" :D

3. Nie szukajcie winy bo pospadaly rozne strony, a raczej nie pospadaly tylko zostaly pominiete, co jest zwyklym bledem i niebawem zostanie poprawione.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Tak dla rozluźnienia napiętej sytuacji: zobaczcie co Google ma wpisane na samej górze pliku robots.txt https://www.google.com/robots.txt

User-agent: zombies

Disallow: /brains

Pisali dzisiaj o tym na zagranicznych blogach.

Zapewne jutro już zniknie ten wpis w robotsach, dlatego na pamiątkę zrobiłem screenshota:

d328e7fb2349e309m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności