Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

No i wszystko mi wrociło, to co skoczyło do góry spadło w dół, to co spadło skoczyło do góry :) Wczorajszy dzień uświadomił mi chyba jakieś skrzywienie zawodowe.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie też wszystko wróciło na miejsce. Ciekawe czy to miał być taki horror z okazji wczorajszego dnia czy coś innego :)

Z resztą widać, że u innych też się coś podziało - np. https://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1089152

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Idźcie spać, jak wstaniecie wszystko w SERPach będzie jak dawniej :)

A nie mówiłem :) Wszystko już wróciło do normy.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Ciekawe co pospadało mi i wrociło jak to dobrze nie czytać nałogowo PiO

Czacha zobaczysz sobie w statystykach co spadło a co poszło do góry :)

Taka akacja jak wczoraj powinna dać wszystkim pozycjonerom do myślenia. Jeśli by te pozycje jednak zostały to część z nas leży i płacze. Bo jak wytłumaczyć się klientowi, że strona z 1 pozycji poleciała w kosmos ?

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Druga 12 letnia domena, katalogi,swl, wartosciowe linki, w kilku frazach w top5. Dziś spadek na 20-30 pozycję na 2 frazy.

Co się dzieje ?

W twoim przypadku nieźle bym się wkurzył, rozumiem jakieś młode domenki ale 12 letnia?! wow! Ale w twoim przypadku imo powróci w przeciagu tygodnia do normy.

netvalue, nie panikuj ;-) Przy okazji Halloween chcieli coś przetestować i tyle. A o tym, że Google nie lubi jak im się wynikami manipuluje, wiadomo od dawna i nigdy nie przestaną z tym walczyć.

W dniu tego padu postanowiłem wyjechać do rodziny na święta i nie wchodziłem do netu. Wchodzę dzisiaj, a tu okazuje się że była jakaś tragedia ale już po sprawie :)

Wniosek z tego taki, że w takiej sytuacji trzeba odczekać przynajmniej kilka dni, żeby sprawdzić czy problemy są trwałe czy może jest to jakiś chwilowy, trudny do zidentyfikowania bug.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności