Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niektóre frazy wyleciały w kosmos, niektóre na 50 - 80 miejsce - nie ma zasady.

Niektóre frazy na tej samej podstronie się trzymają - innych nie widać.

Według mnie to bug - pytanie jak długi...

Mi jakoś 2 dni temu wywaliło całkiem stronę główną - przez dobre 2 lata trzymała się na 2 pozycji - teraz nie ma jej w cale...

Jedynie w wynikach podaje linki do podstron a głównej nie widzi wcale... co się mogło porobić?

Mam nadzieję, że na dniach wróci to do normy - dodam, że ze stroną nie było nic w tym czasie robione

U mnie wciągu kilku godzin wyleciało 10% trudniejszych fraz w top10.

Ze stron, które wyszły we wtorek z filtra poleciała bodajże jedna czy dwie.

Za to sporo starych poszło w góre i sporo poindeksowało.

Póki co weekend, zobaczymy co będzie w poniedziałek.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

U mne to samo 1 firmowa wyleciała z TOP10 na pozycje to 30, 80, 160, 260 czy w kosmos. Trzy testowane strony też wyleciały, ale całkowicie. Niezła rzeź i w dodatku to wszystko w jednym momencie. Może to będzie jakiś przełom.

Może to przygotowanie google do wprowadzenia na I miejsca wszystkich spamów które tak pieczołowicie stawiacie.

KRACH NA GIEŁDZIE GOOGLE!!!

U mnie podobnie, około godziny 15.00 gigantyczne zmiany w wynikach - in minus. Z wyników zniknęły głównie najmocniej linkowane strony - linki stałe, systemy, linki z katalogów, stron tematycznych. Strony pozycjonowane od roku, od dwóch lat, bardzo stare domeny.

Smutne to i straszne.

była...

I tak w ciągu ostatnich 3 dni wyszedłem na zero. W przyrodzie wszystko musi się zgadzać. Eh.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Zauważyłem wypad strony która zajmowała od jakiegoś czasu top1 na bardzo konkurencyjne hasło w wybitnie konkurencyjnej branży. Prowadziły do niej linki w głównej mierze z swl. Top1 zajmuje teraz strona która ma linki z swl oraz zapleczowe. Top2 nie ma linków z swl.

Czyżby efekt obniżenia wartości linków z swl ?

linki ze stopki...

Czyżby efekt obniżenia wartości linków z swl ?

Nie. SWL nie mają na to żadnego wpływu. Zniknęły mi głównie strony, które w 95% miały stałe linki - bardzo dużo, często mocnych stałych linków.

Wiele stron konkurencji, u których są swl trzyma się mocno, więc na pewno nie ma tu takiej prostej reguły.

była...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności