Skocz do zawartości

Co z tymi pozycjami

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

Konkurencyjna branża: wypad jednej strony z top10 w niebyt, na szczęście druga na to samo słowo z #3 na #1, kilka lat promowana: katalogi, zaplecze, śladowo swl, żadnych precli.

Turystyka: 2 strony sporo w górę, roczne-1,5, katalogi, śladowo/brak swl, żadnych precli. Pozostała jedna strona po prostu rzeźnia, z długiego ogona zostało 1 słowo :(

Zaplecze, te bardziej staranne, tematyczne, mocno w górę.

Ale ogólnie zawirowania we wszystkich serpach, za szybko na wnioski, choć moje typy:

swl/stopki?

precle ogólnotematyczne?

sprawdzacze pozycji?

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zauważyłem wypad strony która zajmowała od jakiegoś czasu top1 na bardzo konkurencyjne hasło w wybitnie konkurencyjnej branży. Prowadziły do niej linki w głównej mierze z swl. Top1 zajmuje teraz strona która ma linki z swl oraz zapleczowe. Top2 nie ma linków z swl.

Czyżby efekt obniżenia wartości linków z swl ?

Dlatego sieje sie linkami w top20 a nie tylko w swoją stronę kto siał śpi spokojnie

Marketing internetowy dla firm

Pamiętam, że filtr pod koniec lipca poleciał niemalże w jednym momencie na wszystkie DC.

Tutaj w zależności od DC bardzo różne pozycje.

Ciekawa sytuacja:

Na frazę z polskimi znakami diaktrycznymi - wyleciałem. Ta sama fraza bez polskich znaków - trzyma się bez zmian.

:(

Ludzie kiedy wy sie wreszcie obudzicie ze całe pozycjonowanie jest nie legalne i nie ma mniej legalnego czy bardziej legalnego , pozycjonowanie to pozycjonowanie i koniec kropka , wytyczne google w tym kierunku mówią jasno , zobic super stronę i czekać aż ktoś do was zaklinuje, np masz firmę czyszczenie dywanów robisz wypas stronę o czyszczeniu dywanów i czekasz, albo robisz coś niezgodnego i liczysz sie z konsekwencjami

Sprawa może mieć jeszcze miejsce w związku z https://www.goldenline.pl/forum/pozycjonowa...tron-www/573442 mogli przy tym grzebać i wygrzebali ( podkrecili filtr rodzinny) - nie wiem

Tak czy siak trza czekac

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności